Position: hotel888 > 2 >

om TURP medicinske procedurer

   Prostata , der findes i den mandlige reproduktive system , frigiver prostata -specifikt antigen ( PSA ) , er en del af sædvæsken ( sæd ) , der bærer sperm . BPH eller godartet prostatahyperplasi er forårsaget af udvidelsen af kirtel . Dette hæver PSA blodet og antyder muligheden af prostata cancer . BPH resultater i urinvejssymptomer herunder vandladningsbesvær på grund af blokering af strømmen af urin ud af blæren . Transuretral resektion af prostata ( TURP ) fjerner dele af prostata for at afhjælpe disse symptomer .

prostata sygdom Fakta


Sædvanligvis prostata sygdommen begynder at udvikle sig i mænd over 40 år og forekommer i næsten 80 procent af mænd som de bliver ældre og kan udvikle sig til prostatakræft i omkring én ud af hver 10 mænd. Så mange som 30. 000 mænd i USA dør af kræft i prostata hvert år . Ifølge Mayo Clinic , er TURP den mest almindelige procedure udføres for behandling af BPH .

TURP Beskrivelse


transuretral resektion af prostata ( TURP ) er en type af kirurgisk interventionelle procedure gjort , fordi i løbet af tiden , er der en begrænsning af urin flow som følge af udvidelsen af prostata . Lægen indsætter et kirurgisk instrument i urinrøret via åbningen i penis og fjerner , ved at skrabe , overskydende væv , der lægger hindringer i vejen urin flow . Den procedure tager normalt 1-2 timer og kan gøres under universel eller lokal anæstesi .

Andre Typer af transuretral procedurer


To andre typer transuretral procedurer er færdig almindeligt . Disse er transuretral laser indsnit i prostata ( TULIP ) og transuretral incision af prostata ( TUIP ) . Når TULIP proceduren er udført , er en laserstråle , der anvendes til at smelte væv . Den TUIP procedure åbner urinrøret ved at udføre små snit , hvor urinrøret og blæren mødes .

Bivirkninger af TURP Kirurgi

Gennemgår TURP kirurgi kan medføre tab af blærekontrol og afmagt i en række patienter , men forekomsten af disse virkninger er sædvanligvis forbigående . Det kan dog tage op til et år før der er genopretning af disse funktioner . Andre potentielle problemstillinger, som også omfatter retrograd ejakulation ( sæd er gået ind i blæren i stedet for urinrøret ) , forsnævring og ardannelse i urinrøret og infertilitet .

Forberedelse Sagsbehandling

Før under TURP , skal patienterne fortælle deres læge om enhver medicin , de tager for øjeblikket , herunder vitaminer , håndkøbsmedicin og nutid recepter . Ikke spises eller drikkes vil være tilladt natten før operationen og arrangementer bør gøres for eventuelt at overnatte på hospitalet . En generel anæstesi kan gives som inducerer søvn eller en lokal bedøvende bedøvelse kan anvendes , og patienten vil forblive vågen .

Efter Sagsbehandling

Efter operationen er et kateter sat i urinrøret , mens prostata er healing , at dræne urin fra blæren . Dette kateter er normalt tages ud to eller tre dage efter indgrebet . Smertestillende medicin, kan gives , samt en taburet skyllemiddel og afføringsmidler for at undgå komplikationer med forstoppelse . Hvis der ikke er nogen komplikationer , kan du vende tilbage til arbejde inden for en eller to uger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------