Position: hotel888 > 2 >

øvelser for at styrke skulder muskler efter kirurgi

   Skulder operation kan være løsningen på smerter i en skulder . Men hvis det ikke er parret med en streng ordning med motion for at styrke musklerne , kan du ende op med stive led samt en skulder uden en god vifte af bevægelse . At lære de korrekte øvelser for at styrke musklen uden at forårsage yderligere skade er det vigtigt at inddrivelsen

Warm Up


Før du udfører øvelserne efter operationen , varme ordentligt op . En skulder efter operationen , vil sandsynligvis være stiv , så der udfører warmup øvelser for at løsne musklerne kan hjælpe med at forhindre skader . Gøre 5 til 10 minutter af lys aerobe motion for at få blodet flyder og øge pulsen .

Building Strength


Forsøg aldrig øvelser, som vil være en belastning dine muskler for hurtigt . Udøve en given gruppe af muskler hver anden dag for at forebygge skader . Hvis du arbejder på rotator manchet øvelser mandag , gør skulderblad øvelser onsdag . Dette sikrer, at du ikke er overexerting musklerne , og de har tid til at helbrede . Når du gør vægt-øvelser med frie vægte , bør du føle trætte efter en 12- gentagelse sæt . Hvis du føler dig træt på noget tidspunkt før , at mindske vægten for at undgå skader . Start med en lav vægt og arbejd dig op til den korrekte vægt . Det er altid bedre at undervurdere dine evner .

Øvelser


Din skulder kan udøves i en række forskellige måder , med fokus på rotator manchet , skulderblad , og hele skulder øvelser . Det er også vigtigt at udøve biceps , nakke og bryst for den samlede kroppens styrke . Hvis du lige har haft kirurgi , gøre øvelser , der ikke kræver vægte . Prøve at gøre et pendul sving. Lean over med armene hængende mod gulvet. Sving armene langsomt i små cirkler , udvide dem lidt med hvert sving . Dette hjælper med at forbedre vifte af bevægelse . Har en række strækker sig til at styrke hele skulderen . Lean over i taljen og resten begge dine hænder på køkkenbordet , så din krop er på en 90- graders vinkel . Magert brystet mod gulvet til at strække dine skuldre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------