Position: hotel888 > 2 >

post bariatric ernæringsmæssige behov

   På grund af den reducerede kalorie indtag af patienter , der har haft fedmekirurgi , de ernæringsmæssige behov har nogle meget specifikke krav . Der er ikke plads til junk food , fordi spist alt skal have høj nærende værdi

Umiddelbart Post-Op


Umiddelbart efter operationen vil patienterne blive på en klar flydende diæt og derefter vil flytte til et flydende protein kost for de næste to til tre uger .

Supplering


Det vil være svært at få nok af de rigtige vitaminer og mineraler efter operationen , så patienterne skal supplere med en tyggetablet multivitamin og en tyggetablet calcium supplement .

Soft Foods


Blød fødevarer, såsom som æg , kartofler og havregryn kan indføres omkring Uge 4 efter operationen . Igen , den valgte fødevarer skal være af høj nærende værdi , indtages i små mængder .

fast føde

Et sted mellem uge 10 og 12 efter operationen , kan patienten begynde langsomt at tilsætte fast føde til kosten . Patienterne vil vælge magert kød og fedtfattige fødevarer , og hvert måltid skal indeholde mindst tre ounce af protein .

Advarsel

Prøv ikke at drikke væske i mindst 30 minutter før spise , fordi det yderligere vil begrænse mængden af nærende fødevarer , der kan tages i.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------