Position: hotel888 > 2 >

problemer med grå stær patienter efter LASIK operation

   Mens LASIK operation bliver mere og mere almindeligt , at der alligevel er nogle ting at overveje , før de undergik proceduren . Selv om der ikke findes specifikke komplikationer med at have LASIK operation udføres , hvis du i øjeblikket lider af grå stær , kan den procedure, der gør din nyere grå stær operation vanskeligere end nødvendigt

LASIK


LASIK er en kirurgisk procedure , der skal korrigere nær og fremsynethed . Ifølge oplysninger fra FDA , er LASIK udføres ved at omforme hornhinden i øjet til at ændre sin evne til at fokusere på objekter på forskellig afstand . Komplikationer LASIK inkluderer alt tørre øjne , glorier omkring lyskilder og lejlighedsvis dobbeltsyn .

Grå stær og LASIK


Ifølge oplysninger fra både FDA og USAEyes kirurgiske certificering bord , er der ingen decideret grund , der gør LASIK kirurgi umuligt for en person i øjeblikket lider af grå stær . Under LASIK operation før kataraktoperation resultater i kataraktoperation er vanskeligere , men ikke umuligt .

Komplikationer


Det vigtigste komplikation i at have LASIK før kataraktoperation er , at i løbet af grå stær operation , vil det grå stær-inficerede linse fjernes og erstattes med en menneskeskabt linse lavet af plastic eller silikone . Mens måle den nødvendige styrke udskiftning linse en " normal " eye er en temmelig rutinemæssig procedure , måle den krævede styrke af en linse til at erstatte et øje , der allerede er udsat for LASIK er meget vanskeligere . Ifølge webstedet LasikComplications . com , det omformet hornhinden ( fra LASIK operation ) gør det vanskeligere at finde en menneskeskabt linse , der vil opnå det ønskede resultat .

Solution

Den nemmeste løsning på dette problem er at planlægge grå stær behandling forud for enhver slags LASIK øjenoperation . Dette vil omgå hele spørgsmålet , så begge procedurer til at fungere sammen i tandem . Derudover har LASIK efter operation for grå stær kan være en fordel , for mens kataraktoperation kan kompensere for nær og langsigtethed, kan det ikke gøre noget for personer med en bygningsfejl ( hvor hornhinden i øjet er buet unormalt , hvilket resulterer i sløret syn )-men LASIK kan .

Overvejelser

Hvis du insisterer på at have LASIK udføres så hurtigt som muligt , nogle apt råd kommer fra USAEyes Feltlægen Certification Center : Sikre en optimal oplevelse ved at vælge en kirurg , der har erfaring med både LASIK og grå stær operation , eller ved at vælge en kirurg , der har omfattende erfaring i at udføre kataraktoperation om personer, der tidligere har haft LASIK . Dette vil bidrage til at mindske risikoen i tilfælde af at du ellers ikke kan gennemgå disse procedurer i den rigtige rækkefølge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------