Position: hotel888 > 2 >

prognosen for en revet ACL med kirurgi

   Et af de fire vigtigste ledbånd i knæet er forreste korsbånd ( ACL ) . En revet ACL er en af de mest almindelige knæskader , især blandt sportsfolk . Kirurgi kan være en effektiv behandling

Funktion


Ifølge National Institutes of Health , er ACL i midten af knæet , og det hjælper i knæet rotere ved at forhindre skinnebenet ( skinnebenet ) at bevæge sig foran lårbenet ( lårbenet ) .

Årsager


ACL kan blive revet , hvis knæet er spændt til bristepunktet . Der er mange ting , der kan forårsage en ACL tåre , herunder atletisk skader , falder og bilulykker .

Prognose


Kirurgi at reparere ACL er normalt en succes , og de fleste mennesker med en revet ACL er i stand til at vende tilbage til normal inden et par måneder . Over 90 procent af atleter er i stand til at vende tilbage til idræt inden for seks måneder efter operationen .

Post-Kirurgi

Efter ACL kirurgi , kan du bruge en knæ klampe og krykker for første en til fire uger og Gå til fysioterapi for at opbygge styrke i knæet for 2-6 måneder.

Forebyggelse

Folk kan hjælpe med at forhindre ACL skader ved hjælp af uddannelsesprogrammer , såsom styrketræning og balance træning , eller gennem motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------