Position: hotel888 > 2 >

sygdomme i tyktarmen efter en colonectomy for tyktarmskræft

   Mens beslutningen om at opnå en colonectomy i ansigtet af tyktarmskræft er givet på forhånd , skal du stadig søge at lære så meget som muligt om de forskellige risikofaktorer forbundet med denne procedure . Ud over at komplikationer under en operation , kan en colonectomy øge din risiko for at udvikle visse betingelser i tyktarmen efter den er blevet udført

Colonectomy


Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic , en colonectomy er en kirurgisk indgreb for at fjerne hele eller en del af din tyktarm , også kendt som din kolon . I hvilket omfang kræften har udviklet sig vil afgøre , hvor stor en del af tarmen skal fjernes , med mere ekspansiv tilfælde, der nødvendiggør den uheldige fjernelse af alle eller de fleste af området.

tarmobstruktion


tarmobstruktion er én mulig betingelse , der kan påvirke kolon efter en colonectomy . Ifølge den medicinske hjemmeside Medline Plus , opstår tarmobstruktion , hvor der er en fuldstændig eller delvis indgreb med normal afføring . Symptomerne omfatter lokaliseret smerte og kramper , sammen med opkastning eller diarré . Denne betingelse kan kræve korrigerende operation ordentligt fix .

Infektion i Colon


Ifølge Mayo Clinic , efter en colonectomy den resterende del af tyktarmen er på et højere risiko for at udvikle en infektion . Infektioner varierer i sværhedsgrad , der nødvendiggør en passende reaktion . Der kan omfatte noget så simpelt som at korrigere problemet med et kursus af antibiotika til noget så ekstremt som nødvendiggør yderligere kirurgi for at opsnuse roden af problemet .

Intestinal Lækage

Forkert suturering på det sted, tarmens gentilslutningen kan potentielt resultere i udvikling af intestinal lækage . Dette er en tilstand, hvor en del af indholdet i tarmen vil undslippe og sive ud i åbent område på bughulen . Det sandsynlige resultat af at udvikle denne betingelse er nødvendigheden af yderligere operation for at korrigere lækager og rense undslap stoffer .

Brok

En endelig komplikation , der kan opstå efter en colonectomy er udviklingen af en brok , hvor en del af tarmen slipper ud gennem et hul i muren af mavemusklerne . Symptomerne her nævnes smerter i lysken eller en klump i lysken eller låret . Igen, vil kirurgi sandsynligvis være forpligtet til at rette op på , inden det udvikler sig yderligere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------