Position: hotel888 > 2 >

vægttab efter kolon operation

   Kirurgiske procedurer er traumatiske begivenheder til kroppen , så nogle vægttab er forventet. Endnu mere vægttab forventes i tilfælde af en kirurgisk procedure på din fordøjelseskanalen, såsom kolon kirurgi , som du bliver nødt til at ændre din kost til at klare din post- operative situation . Men for at med tiden , tålmodighed og en vilje arbejde for at genvinde den vægt , sætte pounds igen efter kolon kirurgi kan være lige så let som et par ekstra ture til køkkenet

Colon Kirurgi


Forstå hvordan kolon kirurgi ændrer fordøjelsesprocessen til bedre at forstå hvordan man skal klare det i fremtiden . Under de fleste procedurer , vil længden af din kolon ( tyktarm ) kan forkortes eller helt fjernet . Dette vil effektivt reducerer mængden af tid, din krop har til at optage næringsstoffer fra maden i løbet af processen med fordøjelsen , som en god del af fordøjelsen sker inden tyktarmen . Derfor umiddelbart efter kolon operation , vil du ikke kun tabe ved at spise mindre ( som du vil være på en flydende kost, og det er svært at drikke så mange kalorier som du normalt ville spise ), vil du også blive tabe gennem mindre malabsorption , som din krop ikke vil blive fuldt at udnytte den mad, du spiser .

vende Vægttab


Spis flere af de rigtige fødevarer til at vende den proces med vægttab , så snart du er tiltaget tilstrækkeligt til at vende tilbage til en fast føde kost . Ifølge oplysninger fra University of Michigan Health System , vægttab efter operationen er helt normalt og du bør være i stand til nemt kompensere ved at foretage mindre ændringer i din almindelige kost . Begræns højt fedtindhold og højt fiberindhold fødevarer, når kolon kirurgi , men bortset fra , at du er fri for så vidt angår kostvalg er berørt .

Det første skridt til at genvinde vægt kan lyde enkelt , men det er ofte overses-snack mere i løbet af dagen . I stedet for at have tre hovedmåltider , forbruge seks eller syv mindre måltider , så du hele tiden græssende hele dagen . Dette vil sikre, at du tager i flere kalorier uden at skulle aktivt tænke over det . For det andet , altid begynde dine måltider med at spise din fylde af højere kalorieindhold fødevarer før han flyttede til dem med færre kalorier . For eksempel ikke begynde dit måltid med en salat , da det er forholdsvis lav i kalorier og vil tjene til at tage plads i maven , der kunne have været anvendt af mere kalorie-tætte fødevarer . Endelig snige sig i ekstra kalorier ved hjælp af simple kalorie-tilføjelse pulver som protein og mælkepulver . Et par skefulde pr dag enten kan nemt tilføje flere hundrede kalorier i din kost .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------