Position: hotel888 > 2 >

vægttab fra skød striber

   Skødet band kirurgi er en form for vægttab kirurgi , der ikke ændrer noget organer eller kropsdele ved at skære eller hæftning . Det er blevet populært , fordi det ikke anses for at være meget kompliceret i forhold til andre vægttab kirurgi , og det er reversibel

Krav


At være en kandidat til lap bandet vægttab kirurgi , skal du have et body mass index ( BMI ) større eller lig med 40 og skal mindst 100 pounds tungere end den anbefalede vægt er knyttet til din højde.

Omkostninger


Prisen på lap band vægttab kirurgi varierer fra $ 8. 000 til $ 30. 000, afhængigt af erfaringerne med læge og omdømme hospitalet. Check med din forsikring agentur , før der operationen . Nogle vil betale hele eller en del af omkostningerne .

Procedure


Lap band kirurgi er minimalt invasiv . I det , er en justerbar , silicium ring placeres rundt om øverste del af maven for at gøre din mave mindre . Dette får dig til at føle sig mere fuld og hurtigere som følge heraf mindre spise . Faldet i fødevareforbruget vil medføre hurtige vægttab hos de fleste patienter .

Resultater

Den fedmekirurgi Specialist påstand om, at skødet band kirurgi kan hjælpe patienter mister så meget som 90 procent af deres overvægt . Disse resultater afhænger af en patient at gøre en indsats for at overholde den foreslåede sund kost og motion regelmæssigt .

Advarsler

Hvis man ikke falde fødevareforbrug efter operationen vil føre til maven komplikationer og opkastning . Lap band justeringer kan blive nødvendig, hvis patienterne ikke tager deres nye , mindre mave i betragtning.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------