Position: hotel888 > 2 >

vægttab komplikationer efter ileostomi kirurgi

   En ileostomi er en kirurgisk procedure , der skal give mulighed for en effektiv håndtering af kropslige affald til behandling fordøjelsessystemet lidelser som kræft i tyktarmen , Crohns sygdom og colitis . Som med al anden kirurgi kan komplikationer opstå . Mens nogle vægttab kan forventes , de fleste individer er tilbage på deres legendariske fødderne på ingen tid

Ilestomy


I henhold til Crohns og Colitis Foundation of American , Ilestomy kirurgi består af en procedure til at fastgøre sidste del af tyndtarmen til et hul skabt i bugvæggen . Denne procedure omgår rolle af tyktarmen og endetarmen i fordøjelsesprocessen , så affald at flygte ind i en pose slidt uden for kroppen.

Ilestomy Komplikationer


Ifølge IleostomyReversal. com , en hjemmeside dedikeret til at hjælpe enkeltpersoner klare livets post- Ileostomi , vægttab er ikke en almindelig komplikation ved selve proceduren . De mest sandsynlige komplikationer omfatter blokering af Ileostomi , utætte af posen , hudirritation på stedet af hullet og lugt .

Vægttab


Ifølge American Cancer Foundation , selv om den ikke en forventet komplikation af proceduren selv , frivilligt eller ufrivilligt vægttab efter en Ileostomi kan rejse spørgsmål af sine egne. Hvor din mave formen ændringer som følge af vægttab , skal posen systemet også ændres .

Solution

Den nemmeste løsning på dette problem , så du kan undgå unødvendige ture til lægen , er simpelthen at nå en sund vægt forud for din operation , og fastholde den så længe som muligt gennem indtagelse af en sund og godt afrundet kost . Dette vil ikke blot undgå at ombygning dit Ileostomi system , men det vil også isolerer dig mod en lang række andre sygdomme som hjerteanfald og slagtilfælde .

Overvejelser

Hvor en Ileostomi udføres , mens patienten stadig vokser , mulighed for blot at fastholde vægten ikke længere er en realistisk mulighed. I disse tilfælde er det eneste alternativ til at komme til livs med det faktum , at ændringer i kropsform og størrelse kan medføre nødvendigheden af at ændre dele af dit Ileostomi . Se efter tegn på, at du er ved at vokse dit gamle system , så du kan planlægge forebyggende aftaler med din læge , før spørgsmål manifest.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------