Position: hotel888 > 2 >

Derfor fjerner æggeledere ?

   Æggelederne er kanalerne , der bærer æg fra en kvindelig æggestokke til hendes livmoder . En salpingectomy er en kirurgisk procedure , hvorunder en eller begge af æggelederne fjernes . Denne operation udføres , når mindre invasive behandlinger mislykkes

Diagnose : . graviditet uden for livmoderen


En graviditet uden for livmoderen opstår , når et befrugtet æg begynder at vokse uden for livmoderen og er den mest almindelige tilstand, som kræver fjernelse af æggeleder rør .

Diagnose : Infektion


Kvinder ramt med seksuelt overførte sygdomme , herunder gonoré , syfilis og klamydia , er kandidater til en ensidig salpingectomy . Andre forhold, der kan nødvendiggøre fjernelse af æggelederne omfatter infektioner forårsaget af en intrauterin anordning ( IUD )

Diagnose : . Hydrosalpinx


Hydrosalpinx er et græsk ord , der betegner en infektion forårsaget af en blokeret , væskefyldte æggeleder . Infektionen er normalt forårsaget af en gammel infektion i rør eller rør . Denne betingelse kræver ofte fjernelse af den ene eller begge æggeledere

Diagnose : . Endometriose

Endometriose opstår, når endometriosevævet ( som linjer på indersiden af livmoderen ) vokser uden for livmoderen . Denne smertefulde tilstand , normalt ledsaget af uregelmæssig menstruation , kan kræve enten fjernelse af æggelederne eller en komplet hysterektomi .

Hysterektomi

Denne kirurgisk fjernelse af livmoderen , æggestokkene , æggelederne og livmoderhalsen kan anbefales i svære tilfælde af fibroid tumorer , endometriose eller underlivsbetændelse . Kræft involverer kvindelige reproduktive system generelt kræver en komplet hysterektomi .

Kirurgisk Procedurer

En laparoskopi er den mindst invasive procedure for fjernelse af æggeleder ( r ) . En lille kamera er indsat gennem flåde og et par meget små snit er forpligtet til at fuldføre proceduren . Alternativet er en laparotomi , der indebærer en større indsnit lige over skambenet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------