Position: hotel888 > 2 >

betyder fjernelse af æggelederne årsag overgangsalderen ?

   Æggelederne er en del af kanalen arbejde forbinder de forskellige dele af den kvindelige reproduktive system. De tillader en ægløsning ægcelle , eller æg , til at rejse fra æggestokkene til livmoderen . Kun omkring 4 inches i længden , æggelederne er den primære placering for befrugtning . Mens de små , kan de behøver at blive fjernet på grund af en byld , cyste , infektion , æggelederne graviditet eller tumor . Den kirurgiske fjernelse af æggelederne kaldes en salpingectomy

Resultat


Menopause , i strengeste forstand , er standsning af en menstruation . Fordi æggelederne er kun en del af kanalen arbejde for kvindelige reproduktive system , vil fjernelse af den ene eller begge æggeledere ikke forårsage overgangsalderen . Når æggelederne er fjernet , vil du stadig fortsætte med at have en menstruation på din almindelige cyklus . Selvom du stadig menstruation , vil du være i stand til at producere børn naturligt , fordi din perioder vil blive anovular , eller uden et æg . Dette er fordi når rørene fjernes, ægløsning ægget har ingen sti at følge for at gøre det til livmoderen og ægget vil degenerere uden for livmoderen . Enhver fremtidig forsøg på at opfatte får brug for hjælp af in vitro fertilisering .

Din salpingectomy kan kobles sammen med kirurgisk fjernelse af æggestokkene eller kan være en del af en større procedure , der omfatter kirurgisk fjernelse af livmoderen , æggeledere og æggestokke . Hvis din procedure også omfatter fjernelse af dine æggestokke , det er fjernelse af æggestokkene , der rent faktisk vil medføre overgangsalderen . Du vil ikke længere ægløsning eller fortsætter med at have en menstruation . Desuden æggestokkene er producenterne af østrogen og progesteron i kroppen . Når de er fjernet , vil din krop også gennemgå hårtab , hedeture , irritabilitet , vaginal tørring og andre symptomer generelt forbundet med overgangsalderen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------