Position: hotel888 > 2 >

bryst vækst efter reduktion

   En brystreduktion kan forbedre livskvaliteten for nogen, der har boet sammen med skulder -og rygsmerter i årevis . Men for nogle få udvalgte bryst-reduktion patienter , kan brysterne vokse tilbage efter operationen er afsluttet , bringe tilbage den smerte og ofte vrede og forvirring

Årsager til vækst


Hvis du allerede har haft en brystreduktion , din kirurg skulle være gået over alle ins og outs af den operation , fra præ-til post-op procedurer . Emnet for post-reduktion bryst vækst er almindeligt addresed , når man planlægger og venter på en operation . De fleste læger fortælle deres patienter at det er sandsynligt deres bryster vil vokse i størrelse i løbet af de første mange måneder efter operationen , mens deres nye bryster tilpasser sig og få bosatte sig i deres nye størrelse og form . Efter det første år , vil den gennemsnitlige patienten sikkert kunne sige hun har en ny , mindre kop størrelse .

Men for dem, der oplever vækst ud over denne tid , er der altid en vis bekymring for, hvorfor det kunne være forekommende . ThePlasticSurgeryGroup. com siger, at i meget sjældne tilfælde vil en anden procedure skal udføres , hvis bryst væksten fortsætter efter operationen . Ofte er begrundelsen for bryst genvækst er enkle . Graviditet kan øge bryst størrelse hos kvinder , der har haft reduktioner , ligesom det kan for kvinder som ikke har. Vægtøgning kan også være en faktor til at øge bryst størrelse efter en nedsættelse . Alternativt kan vægttab ofte resultere i bryst-neddeling så godt.

Hjemmesiden for England-baserede kirurg Andrew Yelland , FCRS , siger , at kvinder skal forvente bryster at hænge og ændre form over tid , bare som normalt bryster ville . Dette er blot takket at være en kvinde og virkningerne af tid og tyngdekraft på vores kroppe .

advarende ord


I tilfælde af at du har haft en brystreduktion og ser en betydelig vækst uden at have taget på i vægt eller bliver gravid , planlægge et besøg hos din gynækolog med det samme at sikre, at der ikke er mere alvorlige spørgsmål ved hånden , såsom vækster eller tumorer i brysterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------