Position: hotel888 > 2 >

de gennemsnitlige omkostninger at opkræve betaling for hammertådeformitet kirurgi

   En hammertådeformitet er så navnet på grund af sit udseende . Det sker, når enderne af den anden , tredje eller fjerde tæer bøje nedad skabe udseendet af en hammer eller en klo . Det kan være forårsaget af dårlig montering sko , svage muskler , knyster eller genetik . Det kan korrigeres ved operation

Kosmetisk fodkirurgi


Selvom hammertæer kan være smertefuldt , korrigerende kirurgi for dem falder ind under kosmetisk fod kirurgi . Det er fordi flere og flere hammertådeformitet korrigerende kirurgi bliver gjort for at gøre fødder ser mere attraktiv i sandaler eller andre åbne-tå sko snarere end fordi den betingelse forårsager smerte . Hammertådeformitet kirurgi retter knoglerne i hammertådeformitet og løsner sener i tåen . Operationen er hurtig og kræver omkring 15 minutter pr tå.

Behandlere Omkostninger


Omkostningerne til at reparere en hammertådeformitet i 2009 er omkring $ 734, efter Healthcare Blue Book . Dette dækker læge gebyr for proceduren og eventuelle rutinemæssig postoperativ pleje . Healthcare Blue Book er en forbruger guide , der hjælper patienterne fastlægge en rimelig pris for de forskellige procedurer .

Hospital Omkostninger


Nogle hammertådeformitet kirurgi er udført som en ambulant procedure , men andre gange vil det kræve hospitalsindlæggelse , fordi patienten ikke kan kunne gå bagefter . Healthcare blå bog sætter 2009- indlæggelse omkostninger for kirurgi på $ 1. 800 per dag .

Anæstesi Omkostninger

Generel anæstesi er faktureret som en særskilt pris . Healthcare blå bog sætter i 2009 omkostninger på 460 dollars for en times operation tid . Alle disse priser er anslået og kan variere meget afhængig af lægen og det sted, hvor operationen er udført .

Forsikring

Mens forsikring dækker ikke kosmetisk fod kirurgi , det normalt dækker en del af mund kirurgi, er gjort, fordi den betingelse forårsager smerte eller andre komplikationer . Forsikring refusionerne vil hjælpe med at nedsætte omkostningerne i forbindelse med operationen . Check med din forsikring agent til at se, om en preauthorization er nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------