Position: hotel888 > 2 >

definition af hospitalsbehandling CPR

   Når en patient oplever kardiorespiratorisk anholdelse på et hospital , er det op til den sundhedsprofessionelle i bygningen for at genoplive patienten med den rigtige teknik . Processen involverer CPR eller genoplivningsudstyr

Du skal bruge: .
Antibiotisk fløde
. En lille saks .
Smertestillende medicin.

CPR


genoplivningsudstyr involverer vejrtrækning og brystet komprimeringer gives til personer, der lider kardiorespiratoriske anholdelse .

Korrekt CPR Procedure


Den person, som skal genoplives Der bør fastsættes fladt på ryggen , mens en person ånder ind i personens mund , klemme deres næse og se , hvis deres bryst stiger . Hvis dette ikke virker , skal du skubbe på deres bryst , i midten af den nederste halvdel af brystbenet . Så efter 30 kompressioner , bør en person anvende deres mund til patienten og blæse lige som før to gange , hver åndedrag varer en econd .

Hospital Procedure


Når en patient kollapser på hospitalet , proceduren for medicinsk personale er først at tilkalde hjælp og vurdere patienten , derefter give CPR , der leverer 30 brystkompressioner efterfulgt af to ventilationsanlæg ( eller to hele vejrtrækninger ) .

Fordele ved Sygehus CPR

Når CPR er udført på hospitalet , der er mere tilgængelige værktøjer til støtte den person der udfører CPR . Disse omfatter en lomme maske , der beskytter de professionelle fra direkte kontakt med patientens mund , samt pose masker og larynx maske luftvejene .

Problemer med In-hospital CPR

En undersøgelse på University of Chicago 's hospitaler » succesrate med genoplivning fandt , at 28,1 procent ikke har givet de anbefalede 100 kompressioner per minut , mens 20 ventilationsanlæg blev leveret i minuttet i 60,9 procent af tilfældene , mere end den anbefalede 10 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------