Position: hotel888 > 2 >

fars rettigheder til abort

   Abort er en ubehagelig emne . Uanset om du er pro -choice , pro -life , eller simpelthen ikke er i besiddelse en udtalelse , chancerne er, hvis nogen bringer det op i afslappet samtale , du kommer til at føle lyst til at gå væk . Et af de mest kontroversielle emner , når det kommer til abort er, om ikke far har nogen indflydelse på , om en abort sker , eller ikke

Hvad er Abort


Der er to typer abort : ? den første , valgfag abort er , når moderen gør valget til ikke at gå igennem med hendes graviditet. Terapeutisk abort er , når en læge beslutter, at abort er nødvendige for at bevare moderens helbred .

Fædre og Abort


En mand har absolut ingen indflydelse på , hvorvidt en kvinde vælger at have en abort . Han kan udtrykke sin mening , men juridisk kan de ikke fortælle moderen , hvad de skal gøre .

kvinders kroppe


I øjnene af loven , abort er en kvindes problem . Det involverer hendes krop , og hendes reproduktive system , og hvorvidt hun vælger at afbryde , er i sidste ende hendes valg .

argumenter

Mange hævder , at det ikke er fair en far ikke har nogen sige, hvis han ikke ønsker en abort at være den første mulighed , men holdes ansvarlig , hvis moderen vælger at få barnet , og faderen ikke er klar til ansvaret .

Hjælp

Mange fædre er begyndt at stemme deres tanker om emnet abort . Der er snesevis af støtte websteder, der er afsat til mænd deler deres historier og tilbyde hinanden rådgivning og støtte gennem deres egne personlige erfaringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------