Position: hotel888 > 2 >

fordele og ulemper ved Nissen wrap

   Den Nissen fundoplication wrap er en kirurgisk procedure , der ombrydes den øverste del af maven for at danne en ensrettet ventil mellem spiserør og resten af maven . Nissen fundoplication wrap operationer udføres som en behandlingsmulighed for esophageal sure opstød . Oftest Nissen fundoplication wrap er en laparoskopisk kirurgisk procedure . Der er situationer, hvor operationen skal udføres med en traditionel snit . Derudover kan Nissen fundoplication wrap skal udføres i forbindelse med placeringen af en påfyldningsrør .

Pros


Under en Nissen fundoplication wrap normalt ender behovet for refluks medicin .

wraps er normalt lykkes at bringe esophageal reflux , som vil gøre det muligt for spiserøret tid til at helbrede nogen erosioner .

En Nissen fundoplication vil mindske chancerne et spædbarn vil kvæle natten på grund af alvorlig refluks .

Ulemper


Der er en lang restitutionsperiode fra en Nissen wrap kirurgi . Indtagelse kan være svært , især for fødevarer , der er tørre .

Oppustethed fra gas oprustning er et problem, som folk , der har haft Nissen fundoplications . Dette skyldes, at din manglende evne til at bøvse efter en mave wrap .

Opkastning er ikke en mulighed for de fleste mennesker , efter at wrap er blevet installeret .

I nogle tilfælde , mad, er lykkedes slugt er stadig for stor til at passe gennem sno sig . Dette bevirker, at maden til pool på toppen af wrap i spiserøret . Hvis maden ikke kan opløses en kirurg skal tage det ud, mens du er under fuld narkose .

Synkebesvær ( en vanskelighed eller manglende evne til at sluge ) kan forekomme .

Opkastningsfornemmelser er almindeligt hos børn efter et Nissen fundoplication . Denne betingelse kan kontrolleres med medicin .

Stramning af Wrap


Den wrap kan være for stram , i hvilket tilfælde , skal du være under fuld narkose igen , så kirurgen kan spile ventilen for at gøre det større .

Løsning af Wrap

Over tid wrap kan løsne . Dette kan forårsage dig til at begynde refluxing igen . Hvis du mener, at dette er sket for dig , lave en aftale om evaluering med din gastroenterolog . En svale undersøgelse kan udføres

Andre indstillinger

Den Nissen fundoplication er kun en kirurgisk mulighed for at mennesker, der lider af reflux . Et forbedret wrap stil kaldes Toupet wrap , som er en ændring af Nissen wrap . Den Nissen wrap går hele vejen rundt om spiserøret , forlader Toupet wrap et hul . Denne kløft giver dig mulighed for at bøvse efter operationen og vende tilbage til fuld aktivitet efter kun tolv dage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------