Position: hotel888 > 2 >

gastric bypass indlæg kost

   Ifølge National Institutes of Health , en anslået 133. 600 tusind amerikanere er enten overvægtige eller fede . Mens de fleste mennesker mister overvægt gennem en kombination af motion og slankekure , mange mennesker ser til medicinske behandlinger. En af de mest populære former for vægttab kirurgi er gastrisk bypass . Det væsentlige skrumper en persons mave , hvilket vil begrænse mængden af mad, han kan forbruge og støtte i at tabe

Formål med Kost


Formålet med at følge efter gastric bypass kost er at give din krop til at tilpasse sig en sådan betydelig ændring . Ifølge Mayo Clinic , først og fremmest efter den procedure , skal din mave tid til at helbrede , som automatisk begrænser mængden af mad patienten kan forbruge . For det andet , det tager et anstændigt beløb af tid for kroppen at blive fortrolig med dig at spise bare en brøkdel af , hvad du har brugt til at spise en dag . Den sidste grund til at følge ordentlig kost er at give mulighed for proceduren for at arbejde ordentligt og give dig mulighed for at kaste vægt . Det betyder færre potentielle bivirkninger og også til at begynde vægttab rejse .

Faser i Kost


Ifølge University of Rochester Medical Center , umiddelbart efter den procedure , vil patienten ikke få lov til at spise i 24 til 48 timer , lad kroppen til at hvile fra chokket . Efter , at en streng flydende diæt skal følges for den første fase af kost . Suppe , bouillon , mælk , gelatine , og vand er hovedsagelig grænsen for , hvad patienten kan spise i tre til syv dage . Efter fase 1 , kan patienten begynde at overgangen til fase 2 og purerede fødevarer . Temple University siger , at enhver indtaget fødevarer skal være glat og ikke har nogen faste i det. Hvis grøntsager , kød , frugt , fisk , æg , eller noget lignende , der skal indtages , skal de sættes gennem en blender og serveret glat . Læger anbefaler normalt opholder sig væk fra krydret mad i løbet af denne tid , da de kan forværre maven . Fase 2 vil vare i to til fire uger . Den sidste fase , før fast føde er tidskrævende bløde fødevarer . Blandt forslagene fra University of Rochester Medical Center er bløde frugter , kogte grøntsager , og hakkede kød . Den generelle tommelfingerregel er at mash maden med en gaffel , og hvis det virker , kan du spise det . Denne fase varer omkring otte uger, efterfulgt af en tilbagevenden til fast føde igen .

Resultater af Kost


Inden for de første to år , kan en patient forvente at tabe mindst 50 procent af hans overvægt , hvis kosten og motion anbefalinger følges , hedder det Mayo Clinic . Selv efter operationen , er det vigtigt at spise sundt og få den daglige motion krav , advarer Temple University . Patienten skal have regelmæssige checkups med sin læge for at sikre, at ingen komplikationer har udviklet , og at hun er på et sundt vægttab spor . Selv om de har det første støttebeløb på gastrisk bypass-operation , skal patienten efter hans kost og øge sin øvelse at få det ønskede resultat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------