Position: hotel888 > 2 >

hvad er ansvarlig for levertransplanterede afvisning ?

   Afvisning af en nyligt transplanterede lever er ikke ualmindeligt , og behøver ikke at ende i fiasko af orglet , hvis de behandles omgående . Det er naturligt for kroppen at afvise et organ , der accepteres som udenlandske , som det er tilfældet med en donerede lever

Mekanik af afvisning


Kroppens immunsystem erkender tilstedeværelsen af fremmede væv og forsendelser antistoffer til at angribe og ødelægge de fremmede stof .

Fighting Back


For at forhindre eller moderat denne afvisning svar er transplanterede patienter rutinemæssigt givet immunsuppressive lægemidler . Afvisning , i sig selv , er ikke endelige og kan normalt behandles

Typer af afvisning


De tre hovedtyper af afstødning er : . hyperakut , hvilket sker næsten umiddelbart efter transplantationen , og kræver øjeblikkelig fjernelse af organer , akut , som kan opstå flere gange i de første måneder efter transplantationen , men kan behandles , og kronisk , som består af fortsatte angreb på det organ , hvilket ofte resulterer i kompromitteret funktion .

Forekomsten af afvisning

Ignazio Marino , en transplantation kirurg på Philadelphia 's Thomas Jefferson University Hospital , siger afvisning forekommer i omkring 40 procent af alle levertransplantationer .

To Narkotika Cut Afvisning Skarpt

Marino rapporter om, at brugen af anti-afvisning narkotika tacrolimus og basiliximab stykker forekomsten af afslag til omkring 12 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------