Position: hotel888 > 2 >

hvad er en kolektomi ?

   En kolektomi er kirurgisk fjernelse af hele eller en del af din kolon --- det er , din store tarmen . Dette er ofte udføres for at undgå at beskadige din kolon af sygdom eller andre forhold

Nødvendighed


Nogle almindelige årsager til behovet for en kolektomi er tarmobstruktion eller perforation , tyktarmskræft eller Crohns sygdom .

Risici


Som med enhver operation , er visse risici forbundet med kolektomi procedurer . Alvorlige komplikationer kan opstå , som infektion , blodpropper i ben eller lunger og blære skade .

Tests


I afventning kirurgi , kan forskellige tests og procedurer, der skal udføres for at hjælpe med at overvåge dit helbred , såsom blodprøver og bryst x-stråler .

Procedure

Afhængig af hvor meget af tyktarmen er fjernet, vil operationen blive udført ved hjælp af en lang , eller flere små snit i underlivet . Den kirurgiske instrumenter vil blive indsat i disse indsnit , og kirurgen manøvrer dem udefra for at fjerne den ønskede del af tyktarmen .

Recovery

Efter operationen , holde din indsnit områder rene og forbandt for at forebygge infektion . Du kan gives medicin såsom antibiotika eller smertestillende støtte i healing .

Advarsler

Ring til din læge straks , hvis alvorlige mavesmerter udvikler , du udviser tegn på infektion eller har en høj temperatur .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------