Position: hotel888 > 2 >

hvad er risikoen for kloning ?

   Kloning er kopiering af en levende organisme , der producerer en særskilt genetisk replika. Mens forskere har været interesseret i kloning i hvert fald siden begyndelsen af 1950'erne , har de risici, der er forbundet med denne praksis bliver stadig tydeligere . ( . . ref. 1 , Res 1)

Typer


Kunstig embryonale venskabsbyer er en kloning metode , der efterligner den naturlige proces, hvor identiske tvillinger er oprettet . Kropsceller er en unaturlig proces , der involverer overførsel af genetisk information til den kvindelige æg . ( Ref. 1 ).

høj fejlrate


Ifølge tidsskriftet Science , kloning af dyr er ineffektiv og resulterer i høje fejlrater . ( Ref. 2 ). Succes varierer fra 0,1 procent til tre procent . ( Ref. 3 ).

udviklingsmæssige problemer


Selv når dyrene er klonet med succes , har de tendens til at blive født større end deres naturlige født kolleger . Usædvanligt stort organer med disse dyr ofte skaber vejrtrækning og blod -flow-problemer . ( Ref. 3 ).

telomerer

telomerer er DNA -sekvenser findes for enden af et kromosom . Som celler fortsætter med at dividere, telomerer vokse gradvist kortere , og udgør derfor en alvorlig spørgsmål vedrørende levetiden for en klonet organisme . ( Ref. 3 ).

Overvejelser

videnskabelige beviser viser, at der er nogle alvorlige sundhedsmæssige risici og høje fejlrater i forbindelse med kloning af dyr . Derfor vil ethvert forsøg på kloning af mennesker udsættes et udviklingsland barn til uacceptable risici . ( Res. 2 . )
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------