Position: hotel888 > 2 >

hvad er stents lavet af ?

   Stenter bruges til at behandle forsnævrede eller svækkes arterier . Almindeligt i angioplastik for at forhindre blokeringer opstår igen , de kan forbedre blodgennemstrømningen og forhindre brud , hvis det gøres rigtigt . Formålet med hver type stent er relateret til det sammensætning. I de fleste tilfælde en bare metal stent vil blive brugt , men stof stents er også en mulighed . Beslutningen om, hvilke stent til at bruge , vil være baseret på lægens vurdering af sagen

Bruger


Stents kan bruges i mange af de arterier i hele kroppen , herunder de største blodkar , aorta . Stenter kan bruges i kranspulsårerne til at forbedre blodgennemstrømningen til og fra hjertet . Stenter , der anvendes i carotis arterierne kan medvirke til at reducere risikoen for slagtilfælde . Arterier går til nyrerne samt din yderpunkter er alle mulige steder for stenten brug .

Bare Metal Stents


Bare metal stents er konstrueret af en trådnet . Dette trådnet giver stent , der skal kollapsede til indsættelse i arterien . Når indsat den åbner op for at opfylde arterievæggen . Almindeligvis anvendes i ballonudvidelse at åbne en smal arterie , er bare metal stents i sidste ende dækkes af arterievæggen , som den vokser omkring det . Der normalt ikke er nogen medicin på en bare metal stent .

Stof Stents


Stof stenter er almindeligt anvendt i større arterier som aorta . Det plisserede stof , der har kroge i begge ender , tillægger foring af arterie . Væsentlige er det brugt som et forsøg på at skabe en ny foring på arterievæggen . Dette tjener til at styrke arterien og kan hjælpe med at forhindre brud . Kroppens celler vil vokse til at dække stoffet hjælper til at holde det på plads . Forskere arbejder også på at bruge stoffet stents for aorta tårer .

Drug-stents

bart metal eller stof stents kan narkotika sk . Drug-sk refererer til evne til stent , der skal behandles med medicin . Disse medikamenter er tid frigivet og giver mulighed for gentagne medicin levering til det område af arterie stenten er placeret i. Denne leveringsmetode med til at forhindre genindkobling af fartøjet , og kan også bidrage til at forebygge dannelse af blodpropper.

Risici

Der er flere risici forbundet med stents . Det er muligt at få en blodprop i stenten site , et brud af skibet, hvor stenten er placeret , eller en allergisk reaktion på stent eller narkotika på stenten . Anti-koagulation medicinering og aspirin vil blive anbefalet for at reducere disse risici . Det er vigtigt at tage alle medicin som anvist og for den tid anbefalet af lægen . Stof stents har en anden risiko . De kan glide eller flytte ned i arterien . I disse tilfælde stoffet stent skulle udskiftes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------