Position: hotel888 > 2 >

hvordan man får omgå gastrisk laparoskopisk kirurgi

   Kost og motion ikke virker for alle . Sommetider folk , der er overvægtige vælger andre løsninger , der vil hjælpe med vægttab
1 .
Kost og motion ikke virker for alle . Sommetider folk, der er overvægtige vælger andre løsninger , der vil hjælpe med vægttab . Der er en stor myte , at bypass gastrisk laparoskopisk kirurgi er en nem måde at tabe sig . Jeg ved af erfaring, at det ikke er . Der er mange komplikationer , der kan ske under operationen og efter operationen. Der er mange forskellige ting, du skal gøre for at få operationen . Afhængigt af dit forsikringsselskab her er nogle ting , der skal gøres .
2 .
1 . Find en læge , at du har et godt forhold til . De fleste læger er villige til at mødes med dig og lade dig vide , hvilke typer af kirurgi tilbydes i deres praksis . Generelt for en person, der har over 100 £ til at miste de bedste operation med den mindste mængde af bivirkninger er Bypass Gastrisk laparoskopisk kirurgi . Generelt kirurgen vil afholde et offentligt seminar for folk , der er interesseret i vægttab kirurgi .

3 .
2. Once du beslutte, hvilke kirurgi du er interesseret i , skal du kontakte din forsikring firmaet for at se , hvad deres retningslinjer for fedmekirurgi . Hver forsikringsselskab er anderledes med kravene til en operation .
4 .
3. Contact din primære læge og starte skridt til kirurgi . Afhængigt af dit forsikringsselskab , du måtte have til at gå til din læge i 6 måneder for at diskutere vægttab indstillinger, før du kan få operationen . Din læge vil give dig tips om måder at tabe sig , og du behøver at vise nogle forsøg på vægttab , før du kan få operationen .
5 .

4. Når din læge beslutter, at Bypass Gastrisk Laparoskopisk kirurgi er, hvad du skal gøre de vil sende en henvisning til kirurg . Når kirurgen modtager din henvisning , de normalt vil kontakte dig og planlægge en dag for dig at komme til deres kontor og se diætist og også mødes med de ansatte på kontoret og kirurg . På det punkt du bliver nødt til at foretage et valg med hensyn til hvilken operation er det rigtige for dig . Der er mange forskellige muligheder , der er tilgængelige , og de vil blive drøftet i detaljer med dig i denne udnævnelse . Den diætist vil også lade dig vide , hvad din kost vil være som og nogle af de ting, du kan gøre for at fremskynde dit vægttab .
6 .
5. Efter denne udnævnelse vil du blive planlagt for operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------