Position: hotel888 > 2 >

hvordan man skal behandle bivirkninger af hysterektomi

  Vi kender alle vores anatomi , og at kvinder er født med organer , der er ansvarlige for graviditet og børnefødsler . Sommetider disse organer lider fibroid tumorer , cyster , kræft og endometriose , hvilket gør hysterektomier nødvendigt . Under en hysterektomi , livmoderen , og i nogle tilfælde æggeledere , æggestokke , og livmoderhalsen er fjernet ved enten laser eller større kirurgiske indgreb . Men der er bivirkninger til begge operationer , og behandle dem er vigtigt

Du skal bruge: .
Antibiotika fløde
En lille saks .
Smertestillende medicin.en .
Efter en hysterektomi , kan du lider søvnløshed og træthed på grund af den pludselige tilbagegang af visse hormoner . Resten er afgørende for helingsprocessen , men vær forberedt på en seks -ugers restitutionsperiode , i det mindste . Nogle kvinder kan tage længere tid at komme sig . Tag al medicin som foreskrevet , herunder smertestillende medicin , som vil hjælpe jer hvile behageligt efter operationen .
to .
Du kan have problemer med at flytte dine tarme , som kan være meget smertefuldt . Spis fødevarer, der er højt fiberindhold, såsom grøntsager , fuldkorn og frugt , og et højt proteinindhold , såsom fisk , fjerkræ , sojaprodukter , fedtfattig yoghurt og hytteost . Den fiber-rige fødevarer , især vil hjælpe . Undgå stivelsesholdige fødevarer og alkohol .
3 .

Tal med din læge om hormonbehandling ( HRT ) . Hvis du har en historie hjerteproblemer , blodpropper eller andre blodsygdomme , kan HRT ikke anbefales, da det fortykker blodet , sætte dig på øget risiko for komplikationer . Din læge kan komme op med en behandlingsplan , der er rigtige for dig , men sørg for at han kender dine risikofaktorer
4
tage kosttilskud-. specielt E-vitamin-for at afhjælpe ubehageligt varmt blinker og humørsvingninger . En hysterektomi kan øge din risiko for osteoporose , på grund af kroppens manglende evne til at absorbere calcium med hormon udsving . Calcium hjælper med at forhindre tab af knoglemasse . Vitaminer B og C bidrage til at mindske stress og støtte i hvile . En multivitamin vil bidrage til at genoprette din krops vigtige vitaminer og mineraler til en pre-hysterektomi tilstand .

gode råd og advarsler


 • Hvis en bivirkning begynder at forstyrre din hverdag , se din læge . I nogle tilfælde kan antidepressiva ordineres for at stabilisere dit humør svinger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------