Position: hotel888 > 2 >

kataraktoperation opsving & alkohol

   Du har haft , eller overvejer at have , operation for at fjerne en grå stær i øjet , og du ønsker at sikre optimale betingelser for din helbredelse efter operation . Alkoholmisbrug kan være en faktor i både at skabe din grå stær og øge din risiko for infektion efter operation

Hvad er en Cataract ?


En grå stær er et tab af gennemsigtighed og en fortykkelse i objektivet for en, og ofte både dine øjne , der gør din vision bliver dim , overskyet, sløret og /eller mørke . Du kan også opleve dobbelt syn , se ' glorier "rundt lys og har ringe nattesyn . En "hårde katarakt u00AB , den mest almindelige, har en hård kerne eller center og er diagnosticeret oftest hos ældre . En " blød grå stær ' har en blød kerne , og kan udvikle i alle aldre , men forekommer oftere i de unge.

Hvad er årsagen en Cataract ?


Årsager til grå stær omfatter den aldrende , medfødte lidelser , traumer , diabetes og intens ultraviolette ray eksponering . Rygning og alkoholmisbrug kan bidrage til grå stær .

The American optometric Association rapporterer, at en undersøgelse udført i det sydøstlige London ved Øjenafdelingen , King 's College Hospital , London , viser, at der er en observerbar stigning i kataraktdannelse i storforbrug .

Hvordan er en Behandlede Cataract ?


Grå stær normalt vokser langsomt og har brug for lang overvågning , undertiden i årevis , med en øjenlæge . Kirurgi , som involverer erstatter linsen , der har grå stær med en kunstig linse , sker normalt når synstab i væsentlig grad påvirker daglige aktiviteter .

postoperativ infektion

Post-op -infektion er en stor risiko efter operationen . Du skal holde øje ren og bruge alle de foreskrevne medicin ( normalt øjendråber ) for at bidrage til at mindske risikoen for infektion .

Effekten af alkoholmisbrug på Post-Op Infektion

Undersøgelser foretaget af University of Berlin 's Charite Hospital i 2005 viser, at drikke selv moderate mængder af alkohol kan svække immunforsvaret .

Et svækket immunforsvar øger sandsynligheden af post-op infektion efter en operation , så opholder sig væk fra alkohol efter operation for grå stær , vil være nyttigt at din opsving . Stort alkoholforbrug øger risikoen for post-op infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------