Position: hotel888 > 2 >

kirurgiske instrumenter og deres anvendelser

   Ofte kirurgiske instrumenter der ligner hinanden med kun en lille forskel i deres funktioner eller anvendelser . Kirurgiske instrumenter er designet til at lokalisere årsagen til et problem eller til at behandle et problem . Hver kirurgisk instrument er designet til at udføre en bestemt opgave som at klippe eller incise , trække , gribe , holde eller occlude , udvide eller sonde , dræn , aspirat , injiceres eller indgyde , eller sutur eller afsnøre

Du skal bruge: .
antibiotika creme .
En lille saks .
Smertestillende medicin.

Saks


saks er et af de vigtigste instrumenter , der anvendes i kirurgi . De kommer med enten sløve eller skarpe knive med enten lige eller buede knive . De to hovedtyper af sakse er Mayo og Metzenbaum saks . Forskellen mellem de to er , at de blev fremsat til at skære forskellige typer af væv . Sakse er hovedsageligt bruges til at klippe og dissekere væv og til at skære suturer , tøj og bandager .

Tang


Tang kommer i mange forskellige former og størrelser og anvendes til mange formål . De tre hovedtyper af tænger er dressing og væv pincet , hemostats og hæmostatiske pincet og tarm pincet . Tang består af to fremspringende dele, der enten lige eller buede og holdes sammen i den ene ende med en fjeder til at holde dem åbne . Tang har enten glatte tips eller tips med tænder på tips. Tang anvendes primært til at holde væv , til at holde huden , til håndtering af væv og til at gribe og holde tarmen og blæren , at holde tarmen og klemme og holde blodkar .

Nåleholdere


Needle indehavere , også kendt som kanylen førere eller førere , der er instrument , der låser og er vant til at holde og styre en nål sikkert , mens suturering væv . Nåleholdere anvendes i alle former for kirurgi og fås i forskellige stilarter og størrelser . Størrelsen af nålen , der anvendes indehaveren afhænger af størrelsen af indsnit .

Retraktorer

De to hovedtyper af retraktorer er håndholdte retraktorer og selvstændige fastholde retraktorer . De har enten sløv eller skarpe knive i hver ende til at holde væv fra hinanden og bruges hovedsageligt i almen kirurgi og ortopædkirurgi . Retraktorer anvendes hovedsageligt til at trække , udsætte eller hold væv , muskler , organer eller knogler under operationen .

Skalpeller

Skalpeller fås i mange forskellige størrelser og bruges til at lave indsnit under operationen . Denne type instrument kaldet " skarpe genstande ", fordi de er vant til at skære eller incise . De kommer med et håndtag med aftagelige vinger , men den disponible skalpeller er lavet så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------