Position: hotel888 > 2 >

langsigtede virkninger af plantar fascia kirurgi

   Plantar fasciitis er en af de mest almindelige fod lidelser . Smerter forbundet med sygdommen er koncentreret på hælen , på grund af plantar fascia er betændt , siger Mayo Clinic . Flere forskellige faktorer kan bidrage til at udvikle plantar fasciitis , herunder at være alt for aktiv , overvægt og ikke har ordentlig støtte i dine sko . Typisk konservativ behandlingsmuligheder er udnyttet første og er for det meste vellykkede , men i nogle tilfælde kan en kirurgisk mulighed skal gennemføres .

Beskrivelse af Kirurgi


operationen for at forsøge at lindre smerter forbundet med plantar fasciitis er en sidste udvej , hvis andre behandlingsmuligheder mislykkes . Ifølge den AAFP , vil en kirurg foretage et snit omkring hælen pad , hvor plantar fascia ledbånd er placeret , og lægen vil fjerne noget af det beskadigede væv . Målet med dette er at lette pres på den plantar fascia og fjerne hælspore , som er til stede i mange tilfælde .

Time Frame


plantar fascia kirurgi er en relativt simpel procedure , men inddrivelse tid i forbindelse med det kan være betydelige. Flere uger skal igennem, inden en borger kan placere vægten på hælen , der blev opereret , siger HeelthatPain. com . I løbet af denne tid , bandage en eller støbt kan bæres for at beskytte foden og til at hjælpe med helingsprocessen . Det skønnes , at det vil tage mindst tre måneder før patienten genvinder fuldstændig udnyttelse af de berørte foden .

Potentielle positive langsigtede effekter


Den ideelle positive effekt af foretaget en operation af plantar fascia er afskaffelse af smerterne , siger EMedicine . Mens de fleste andre behandlinger arbejde , vil nogle mennesker opereres for at reducere eller slippe af med nogen smerter i hælen regionen . Det bedst mulige resultat er at kurere smerter og genvinde evnen til at gennemføre daglige aktiviteter . Øget mobilitet bør give mulighed for højere produktivitet , øget fysisk aktivitet , og at leve livet uden at blive ubehageligt , mens du går eller står .

negative langsigtede effekter

Mens operationen bestemt har potentiale til fastsættelse af plantar fascia , den risiko for at forårsage negative virkninger for patienten . Ifølge den AAFP , de mest almindelige negative langsigtede effekt er patienten oplever svækkelse af buen af foden , på grund af snittet og fjernelse af dele af plantar fascia . Going sammen med det, kan mindre nerveskade i løbet af den procedure, der fører til følelsesløshed i hælen region foden . Endelig er værre resultatet er , at kirurgi ikke hjælper med den smerte og virkningerne af plantar fasciitis stadig opleves af patienten .

Alternativer til Kirurgi

Kirurgi er ofte betragtes som den sidste mulighed , rådgiver Mayo Clinic , mens der er alternative hjem retsmidler og medicinske behandlinger , der kan bidrage til at mindske smerten . Iført benskinner natten og laver udspænding udøvet kan hjælpe med at lette symptomerne på plantar fasciitis . Opkøb svangen støtter til sko kan også forbedre niveauet af smerte for en patient . En medicinsk alternativ til kirurgi er at give mulighed for en læge at injicere hælen område med et kortikosteroid , som dramatisk kan reducere smerterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------