Position: hotel888 > 2 >

nyttiggørelse fra katarakt laser øje kirurgi

   En grå stær opstår, når der er uklarhed i øjets linse , hvilket resulterer i sløret syn . Én måde at behandle grå stær , er laser øje kirurgi . Genrejsning fra denne form for kirurgi er forholdsvis enkel . Vision vil ofte begynde clearing et par timer efter operationen

indledende bedring


Umiddelbart efter laser øje kirurgi , at patienten vender hjem for at hvile og komme sig , selv om en anden skal køre ham hjem og han bør ikke være alene for de første 24 timer eller deromkring .

Øjendråber


Hvis øjet viser hævelse , kan en patient bruge anti-inflammatoriske øjendråber . Lægen vil sandsynligvis ordinere antibiotika øjendråber for at sænke den mindre chancer for komplikationer eller infektioner .

Eye Patch


Det er bedst at holde øje dækket med en klap for øjet eller gaze tapede til ansigtet for et par dage Følgende laser øje kirurgi for grå stær .

undgå tunge løft

Løft tunge genstande eller bøjes , kan forårsage øget pres for øjet , som vil forsinke inddrivelsen tid .

Opfølgning Udnævnelser

Mange læger vil planlægge en post-operative evaluering dagen efter laser øje kirurgi for at sikre, at alt er heler ordentligt . En anden opfølgning udpegelsen senest en måned eller to er også en god idé .

blive indendørs

Patienter overvinde laser øje kirurgi bør forblive inden døre så meget som muligt for at undgå at få noget i øjet , og undgå at gnide øjet af samme grund samt for at undgå irritation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------