Position: hotel888 > 2 >

øjenproblemer på grund af laserkirurgi

   LASIK , der står for " Laser-Assisted In- situ keratomileusis " er gjort for at forbedre synet . LASIK , når det gøres ordentligt , mindsker behovet for kontaktlinser og briller . Det er nogle gange gjort for kosmetiske årsager . LASIK operation bruger en laser til permanent ændre formen af hornhinden . Der er bivirkninger ved kirurgi og problemer , at på grund opstår , hvilket får kirurgen at justere mindre fejl i syne i en proces, der kaldes en " oparbejdning ". Patienter bør sørge for at drøfte eventuelle synsproblemer efter LASIK med en LASIK kirurg .

infektion eller betændelse


infektion eller betændelse er alvorligt sjælden efter LASIK operation , selv om mange mennesker frygter, at det vil ske med dem . Øjeninfektioner eller betændelse , ikke forekommer i ordentligt operationer og når korrekte metoder der anvendes . Hvis infektion eller betændelse sker , vil den gøre det inden for de første 48 til 72 timer efter operationen . Det er vigtigt at holde sig væk fra ting , der kan forårsage øjeninfektioner , såsom øjenmakeup , boblebad og swimming pool vand til den første uge efter operationen . Det er også vigtigt , at du går til din planlagte opfølgning sessioner , selvom du føler fine og oplever ingen problemer . Derudover vil antibiotiske dråber gives til dig at bruge til at forebygge infektion .

Regression


Regression opstår , når synet begynder at falde lidt i retning af den oprindelige recept . Dette sker lejlighedsvis hos patienter med højere mængder af nærsynethed ( nærsynethed eller kortsigtede ) , langsynethed ( langsynethed , longsightedness ) eller bygningsfejl ( en unormalt formet hornhinde , der forhindrer normal syn ) , der har haft LASIK operation . Hvis regressionen er ganske betydelig , kan ekstraudstyr procedurer skal gøres, hvis hornhinden er tyk nok til at berettige genbehandling . Ekstraudstyr er normalt præfabrikerede 05:57 måneder efter den første LASIK operation . Sommetider enkle justeringer gerne bære briller til at køre om natten eller at læse er forpligtet til at hjælpe syn .

Tør øjnene


Det er normalt for patienterne at føle et " grynet "eller " sandede " følelse i deres øjne efter en LASIK kirurgi . Betingelsen begynder at rette sig i løbet af 1-3 måneder. Det er nødvendigt og vigtigt at bruge fugtende øjendråber efter operationen for at hjælpe øjnene helbrede . Hvis du har en historie af tørre øjne , er det vigtigt at fortælle din kirurg , så hun kan vurdere din tilstand før og efter operationen . Også fortælle din kirurg , hvis du oplever tørre øjne , mens iført kontakter .

Induceret Astigmatism

Det er muligt for LASIK operation at få astigmatisme efter operationen . Visionen vil blive sløret efter operationen . Bygningsfejl kan rettes med en over-korrigerende kirurgi eller en under-korrigerende kirurgi . En over-korrigerende kirurgi er en , hvor laseren er mængden og formen ikke passer øjet ordentligt og over-korrigerer visionen , over-skydning den oprindelige recept . En under-korrigerende kirurgi opstår , når laseren er mængden og formen skaber vision, der er ikke så skarpe som originalen recept , forlader patienten stadig har brug for at bruge briller og kontakter . Små grader af bygningsfejl kan normalt tolereres . Hvis dit syn ikke lever op til dine forventninger efter operationen , er det sandsynligt , at en over-korrektion , har under-rettelse eller induceret bygningsfejl indtraf. Disse situationer kan afhjælpes med genbehandling .

Konklusion

Hvis du eller en elsket en undergår LASIK og stadig oplever problemer med synet , så han skulle tale med hans LASIK kirurg . Kirurgerne kan stadig rette fejl i et syn og genoprette passende udsyn til patienten , selv efter laser korrektion fejl . Hvis genbehandling ikke hjælper , bør patienten stole på sommetider ved hjælp af briller og kontakter , hvis ordentlig syn ikke kan returneres . Men , LASIK operation er ofte succesfulde og klager eller problemer er sjældne , men kan fastsættes nemt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------