Position: hotel888 > 2 >

omvendt kolostomi operation oplysninger

   Kolostomi normalt udføres enten efter en skade eller tarm resektion og kan enten permanent eller midlertidigt . Denne operation tager i slutningen af din tyktarm og lægger det til en åbning i maven . Fecal spørgsmål afløb fra åbningen i en stomipose , der tillægger maven

kolostomi Fakta


kolostomi kan være nødvendig i en række medicinske situationer som skudsår , tarm infektion eller tyktarmskræft . Afhængigt af Deres tilstand , kan du have haft en midlertidig kolostomi at give din krop til at helbrede . Når du er stabil , kan du være berettiget til en omvendt kolostomi .

Hvad kan man forvente før operationen


Før din kolostomi vending , vil du få medicin til at rense din tarm , svarende til den medicin, som anvendes til colonoscopies . Dette bør være afsluttet i hjemmet .

Hvad kan man forvente Fra Kirurgi


Den omvendte kan være afsluttet, så en laparoskopisk procedure uden at skulle genåbne snit fra din første abdominal kirurgi . Nogle patienter kan have brug for en mere omfattende , traditionelle kirurgi .

Gennemsnitlig Hospitalsophold

Ifølge St. Mary 's Columbia Hospital , gennemsnittet hospitalsophold for en laparoskopisk kirurgi er fem dage, og for traditionelle kirurgi er det syv til otte dage.

Hvad kan man forvente efter operation

Smerter niveauer efter operationen bør være mild til moderat , og de fleste patienter er i stand til at vende tilbage til arbejde inden for tre til seks uger .

Kirurgi Risici

Risici i forbindelse med kolostomi tilbageførsel omfatter komplikationer som følge af forkert tarmen forberedelse blødning; skade for maven , leveren eller blodkar , vejrtrækningsproblemer og infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------