Position: hotel888 > 2 >

oplysninger om scleroserende

   Skleroterapi er en procedure , der anvendes til behandling af åreknuder ( forstørrede vener) , der normalt blive vist på benene . Skleroterapi er også brugt til at behandle mindre karsprængninger , der kan ledsage åreknuder

Procedure


skleroterapi er en minimalt invasiv ambulant procedure . Lægen tilfører en løsning ( sclerosant ) i de berørte vene , som får den til at skrumpe . Det kan tage op til tre måneder for åreknuder og seks uger for karsprængninger at forsvinde .

Sclerosant


Den type sclerosant anvendes til scleroserende afhænger af sværhedsgraden af misdannelser . Sclerosants omfatter polidocanol , natrium tetradecyl sulfat og hypertonisk saltvand .

Efterbehandling


Efter proceduren , patienter slid eller anden form for kompression wrap i en til tre uger . De bør gå en halv time hver dag , men undgå anstrengende fysisk aktivitet i de første par dage .

Komplikationer

Bivirkninger og komplikationer scleroserende inkluderer en mild brændende fornemmelse på injektionsstedet , allergiske reaktion på sclerosant , hud ulcerationer , ardannelse og dyb venøs trombose ( sjælden ) .

Advarsel

Gravide eller ammende mødre bør ikke modtage skleroterapi . Kvinder bør vente mindst tre måneder efter fødslen , før de undergik proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------