Position: hotel888 > 2 >

postoperativ DVT forebyggelse

   En DVT eller dyb venetrombose , er en ophobning af blodprodukter danner en blodprop og hindrer blodgennemstrømningen gennem dybe vener i kroppen . DVT er fundet hyppigst i iliaca og femoralis vener . Mens DVT kan ske når som helst , den postoperative periode er en fælles frist for deres dannelse . De kan være livstruende , gør alle de følgende forebyggelsesteknikker vigtigt

forebyggende metoder


Den mest effektive måde at forebygge DVT postoperativt er tidligt ambulation . Når ambulant , bør du prøve at gå mindst 10 minutter hver 1 til 2 timer . Færdiggørelse ben øvelser, der involverer at pådrage sig lægmuskler er en anden måde at hjælpe med at forhindre postoperativ DVT . Disse øvelser kan omfatte flere gange kontrakter og slippe dine lægmuskler eller sidde ved siden af sengen og udvide dine ben ud foran dig . Både tidligt mobilitet og benøvelser øge blodgennemstrømningen gennem benene og dermed mindske muligheden for en DVT til at danne .

Body positionering er en vigtig forebyggende teknik . Ved jævnligt at holde dine fødder og underben forhøjet , du mulighed for fuldstændig tømning af blod fra venerne i benene . Hvis forhøjelse af den nedre ekstremiteter ikke er tilladt , blod vil pool i benene og potentielt udgør en livstruende DVT .

Elastisk kompressionsstrømper lægge en kontinuerlig og jævnt fordelt tryk over den nederste ekstremiteter . Selv om de kan være ubehageligt, kan disse strømper øge blodgennemstrømningen i dybere vener og dermed mindske risikoen for DVT dannelse .

Intermitterende Pneumatisk Compression enheder er normalt bruges sammen med de elastiske kompressionsstrømper . Disse enheder er plastik ærmer , som kan passe ind over dine ben op til dit knæ eller endda op til låret . De er forbundet med slanger til en maskine , som sekventielt fylder og tømmer ærmet med luft til at lægge pres på din ankel , kalv og lår . Disse enheder også bidrage til at øge blodgennemstrømningen i dybere vener som elastiske kompressionsstrømper gøre .

Medicin


Farmakologiske muligheder for forebyggelse af DVTs inkludere administration af heparin . Heparin administreres af en subkutan injektion , hvor medicinen sprøjtes ind et lag af fedt . Det virker ved at gribe ind med normale koagulation i blodet , og derfor forhindrer vækst af en eksisterende koagulere og forhindre dannelsen af nye blodpropper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------