Position: hotel888 > 2 >

problemer med brystimplantater af silikone

   Da udviklingen af silikoneimplantater , har der været mange spørgsmål med hensyn til sikkerheden af sådant materiale er lagt i organer af kvinder. I 1992 brugen af silikoneimplantater blev forbudt af Food and Drug Administration ( FDA ) . Ifølge FDA , blev forbuddet ophævet i 2006 på grund af omfattende undersøgelser om sikkerheden af silikone . I øjeblikket er kun to selskaber fremstilling silikoneimplantater , og begge er overvåget for sikkerhedsforanstaltninger . Mens brugen af silikoneimplantater er blevet anset for sikker , er der stadig problemer , der kan opstå .

Du skal bruge:
antibiotika creme
. En lille saks .
Smertestillende medicin.

fabrikanter


De to selskaber er ansvarlige for produktionen af silikoneimplantater for kvinder Allergan Corp og Mentor Corp Begge virksomheder har en begrænset garanti på deres implantater . Det er vigtigt at huske på, at silikoneimplantater har en levetid på omkring 10 år . I betragtning af , at implantater er en type af kosmetisk kirurgi , kan din forsikring ikke dækker operation for at fjerne eller erstatte din implantater bør de være defekt .

Breast Ændring


Når du beslutter dig for at modtage brystimplantater , vil størrelsen af implantatet med tiden ændre din normale brystvæv . Som din krop aldre , vil formen og teksturen af dine bryster ændrer sig. Ifølge Mayo Clinic , hvis dine bryster udvikler ændringer som følge af din implantater kan du brug for yderligere kirurgi for at rette dine bryster . Også, hvis du nogensinde skulle beslutte at fjerne din implantater , vil dine bryster aldrig blive det samme .

eventuel lækage


Hvis din silikone implantat skal sprænges , ville silikone gel sive ind i din bryst og pool der . Dette ville gøre for at opdage en lækage svært at få øje på . Når en saltvand implantat brud , vil du varsel på grund af deflatering af dit bryst . Den eneste måde du kan opdage, hvis din silikone implantat bristede ville være med en billeddannelse test af en læge .

kapselskrumpning

Hos nogle kvinder der får implantater , en begivenhed kaldet kapselskrumpning kan udvikle sig. Ifølge Mayo Clinic , når du har kapselskrumpning vil din implantatet udvikle arvæv omkring det-det er , vil implantatet bliver indkapslet af arvæv og i sidste ende vil blive trange . Som et resultat , kan du udvikle smertefulde symptomer og mulige disfiguration af brystet . Kun kirurgi kan korrigere eventuelle skader som følge af denne betingelse .

Risici

I sjældne tilfælde er det muligt at udvikle en hæmatom ( pooling af blod ) inden for dit bryst . Hvis dette sker , skal du operation for at fjerne hæmatom . Til tider en infektion kan forekomme inden for dit bryst , hvis din krop afviser implantatet . Kirurgi er nødvendigt at fjerne implantatet og rense ud infektion i brystet . Når du får silikoneimplantater , kan dine bryster være en smule ude af balance . Hvis dette sker , vil din plastik kirurg foretage yderligere kirurgi på dine bryster for at justere dem . Tab af brystvorte og bryst fornemmelse kan forekomme med dine bryster , samt udvikling af smerter i brysterne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------