Position: hotel888 > 2 >

teknologi for organdonation

   Hvis du er en patient , der netop har fået at vide , at du vil få brug for en organtransplantation , skal du ikke føle bange . Lægevidenskabelige fremskridt og anvendelse af teknologi har gjort organtransplantation mindre kompliceret med bedre resultater end selv fire år siden . Den øgede brug af teknologi har forbedret både fordelingen af organer samt organtransplantation selv

Donor Matching System


Hvis du har været placeret på et hospital 's venteliste til et organ så bliver du automatisk registreret i UNOS Organ Center . Denne vigtigste computernetværk blev udviklet til at strømline muligt donorer med modtagere ved at forbinde alle organudtagning organisationer ( OPO ) og transplantation centre . Dette center er overvåget 24 timer i døgnet , 365 dage om året . Alle vævstypebestemmelse laboratorier , OPOS og transplantation centre deltage i organet-deling proces . Religion , etnicitet , finansielle status eller køn er ikke en del af denne computer matching system . Hvis du ønsker yderligere information gå til UNOS hjemmeside .

Den Emory Algoritme


Denne algoritme har revolutioneret hvordan meget sensitive patienter, som modtog nyre der passer til en donor . Baseret på de samme retningslinjer som andre organtransplantationer , kan denne algoritme præcist afgøre, hvilke patient på listen er mest kompatible med donor . Det udligner lige vilkår i , at alle på listen er overvejet, men kun de bedste match modtager det . Dette giver en mere vellykket transplantation med færre afvisninger af donor nyre .

Organ Care System


En anordning , der viser meget lovende i organtransplantationer kaldes Organ Care System . Dette system er godkendt til brug i Europa og er i kliniske forsøg i USA . Denne teknologi simulerer det menneskelige legeme og gør i det pågældende organ til at fungere normalt mens transport . Dette nye system vil kunne reducere lægernes bekymring og kapløbet om gang siden hjertet , for eksempel , ankommer varm , fuld af ilt og allerede pumpe . Du kan finde flere oplysninger om ordningen ved at gå til Transmedics hjemmeside .

Allomap Blodprøve

En lovende forsøgsmetoden bliver testet nu på hjertepatienter i USA . Når en modtager modtager et hjerte er der altid en chance for afvisning , så lægerne overvåge modtagere af biopsying det transplanterede hjerte . Snart denne procedure måske ikke at blive udført på alle . Den Allomap Blodprøve kan få de samme resultater , mens på samme tid fortæller lægerne om patienten afviser transplantationen eller ej. Det er meget lettere for patienter og læger , da patienterne kan være tusindvis af miles væk fra transplantationen centrum og deres læge kan stadig overvågning af deres helbred . Denne test kan eliminere behovet for biopsier i fremtiden .

IVIG

Hvis du har fået at vide , at du også er overfølsom til at have en vellykket transplantation kan der være håb for dig også. En patient bliver for sensibiliserede da hendes antistoftal er for høj, hvilket kan føre til organafstødning . IVIG er en transfusion bruges til at berolige immunsystemet og reducere antallet af antistoffer . Dette holder en højere procentdel af folk fra at afvise den nye transplantationen . Du kan finde mere information om dette forskud ved at kontakte National Foundation for transplantationer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------