Position: hotel888 > 2 >

fedmekirurgi hjem opsving

   Forpligte sig til en sund livsstil efter fedmekirurgi er et vigtigt skridt på vejen mod vægttab . Inden det udledes fra hospitalet , vil du sandsynligvis mødes med en diætist for at drøfte din ordinerede indtag af mad , og din læge vil give dig et fuldt sæt af instruktioner til hjemmepleje

Diætmad Restriktioner


Ifølge New Jersey Bariatrics , er alle patienter, der sendes hjem på en modificeret fuld -væske kost og begrænset til 1. 000 kalorier per dag .

Hvad de kan forvente


Det er normalt at føle sig træt og svag i et par dage efter hjemkomsten , som du har gennemgået en større operation , og din krop har brug for tid til at komme .

supplere din kost


Din læge vil anbefale vitaminer og jerntilskud . For de første tre uger efter operationen bør du knuse enhver tabletter eller piller før indtagelse dem .

Kom Tilbage på fast føde

Når du skifter til bløde og faste fødevarer, er det vigtigt, at du grundigt tygge dem godt og undgå drikke væsker , mens man spiser , da det kan give dig følelsen af at være fuld , før du har spist mad nok .

Regurgitation

Det er normalt at lejlighedsvis gylpe når du skifter fra en flydende kost til blød , fast føde . Men hvis du oplever gentagne opkastninger , skal du kontakte din kirurg så hurtigt som muligt .

Restriktioner /vende tilbage til arbejdet

Mens inddrive fra fedmekirurgi , vil du blive forhindret i at køre i en til to uger, og bør undgå nogen tunge løft . Gåture , badning og brusebad er tilladt . Afhængigt af hvilken type job, du har , vil du være i stand til at vende tilbage til arbejdet mellem tre og otte uger efter din operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------