Position: hotel888 > 2 >

forskelle mellem scleroserende & embolisering

   En af hver 22 personer lider af åreknuder eller karsprængninger . Denne betingelse kan ikke kun grimme , men også smertefulde og i nogle tilfælde kan forårsage uventede medicinske komplikationer . Der er flere behandlinger for disse vene betingelser , to af de mest almindelige er skleroterapi og embolisering

definere problemet


Åreknuder er store , hævede og snoede blodkar , der vises blå eller lilla , karsprængninger er mindre og glat . Åreknuder er almindelige i ben eller ansigt , men kan også omfatte hæmorider og varikocele , en slags vene abnormitet hos mænd , der kan forårsage infertilitet .

Hvad er scleroserende ?


skleroterapi er en afprøvet og sandt behandling for karsprængninger , der har været udført i dermatologer ' og plastikkirurger kontorer siden 1930'erne . Det indebærer indsprøjtning af en saltopløsning gennem en meget fin nål ind i forstørrede vener til at stoppe blodtilførslen til disse kapillærer .

Hvad er embolisering ?


Brug af x-ray billedbehandling og en kontrast materiale for at se blodkar , en radiolog indsætter et kateter gennem huden ind i en blodåre og indsætter et stof kaldet en embolisk agent gennem kateteret og ind i blodkar eller misdannelse , hvor det vil ophold for at lukke dilaterede blodkar .

Recovery

Compression bandager er anvendt og støtte slange kan anbefales , at øge omsætning , læger anbefaler moderat motion . Hævelse , blå mærker og kløe , samt midlertidige mørke pletter , er almindelige bivirkninger

ting at se til . . .

sjældne , vil patienterne lider komplikationer fra skleroterapi . ulceration , allergisk reaktion eller pulmonal embolus. Call Deres læge , hvis du udvikler sår , og gå til den nærmeste skadestue , hvis du har hævelser i ansigtet og halsen eller har åndedrætsbesvær .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------