Position: hotel888 > 2 >

galdesten kirurgi restitutionstid

   Galdesten er et almindeligt problem , som forårsager stærk smerte og lidelse . Den bedste måde at forebygge tilbagevendende galdesten er at fjerne galdeblæren

Hvad


Galdesten er hårdt , sten-lignende stoffer , der danner i galdeblæren . Stenene dannes, når væsken i galdeblæren hærde , hvilket gør det vanskeligt og smertefuldt at frigive .

Behandling


Galdeblære kirurgi er en laparoskopisk procedure , hvilket betyder, galdeblæren og galdesten er fjernet fra små nedskæringer i maven , snarere end at skære patienten åben.

Recovery


Fjernelse af galdeblæren vil medføre, at patienten ubehag op til en uge efter operationen . De fleste mennesker genoptage deres normale aktiviteter 10 dage senere .

Effects

Smerter i underlivet kan vare op til en uge på grund af gas og oppustethed fra operationen . Nogle mennesker rapport muskelsmerter og kvalme som følge af anæstesi . Lejlighedsvis bliver stedet for snittet betændte eller inficerede

Advarsel

Risiko for galdeblæren kirurgi er ikke sandsynligt , men omfatter : . indre blødninger , skade den fælles galdegang , skade på tyndtarmen ved et af de instrumenter anvendes under operation , skade på cystisk kanal , der bærer galde fra galdeblæren til den fælles galdegang , galdesten , der forbliver i bughulen , galde at utætheder i bughulen , eller leveren skæres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------