Position: hotel888 > 2 >

genrejsning efter diverticulitis kirurgi

   Diverticulitis kirurgi kan være nødvendig , hvis du har unormal blødning , gentagne anfald af diverticulitis eller som forebyggelse for tyktarmskræft . Det indebærer at fjerne en syg del af tyktarmen og tilslutte de sunde dele af tyktarmen , er det normalt udføres under generel anæstesi

Hvornår skal have foretaget en operation


Surgery for diverticulitis kan være nødvendig , afhængigt af sværhedsgraden af dine symptomer . Din læge kan ordinere antibiotika for mildere symptomer .

Indlæggelse


Operationen vil blive udført på et hospital . Efter operationen , ophold fleste mennesker på hospitalet i 1 til 2 dage . I løbet af denne tid, vil du har brug for ekstra hvile og væske til at helbrede .

Antibiotika


Når du går hjem fra hospitalet , skal du fortsætte med at tage antibiotika for omkring en Mont , som din læge ordinerer til at dræbe bakterier, causedinfection . De fleste patienter tager disse antibiotika for omkring en måned eller deromkring .

undgå visse Foods

Din læge vil give dig en liste over fødevarer for at undgå midlertidigt . For de fleste mennesker , omfatter disse fuldkorn , grøntsager og frugter . Dette er så din kolon ikke behøver at arbejde for hårdt at forarbejde den mad , du spiser .

Symptomer Forbedre

Som symptomerne bedres , kan du genoptage dine normale aktiviteter . Dette omfatter spise høj-fiber fødevarer som en del af din kost . Symptomerne bedres i løbet af en uge efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------