Position: hotel888 > 2 >

hvad er forskellen mellem cyclosporin modificeret & Neoral ?

   Cyclosporin er en immundæmpende medicin først opdaget i 1972 og godkendt til brug i USA i 1983 under navnet Sandimmune . Det stof gives til patienter i post-allogen transplantation og for at mindske eller fjerne organafstødning . Neoral blev udgivet som en forbedret mikroemulsion version af lægemidlet , der skal gives mundtligt

Ligheder


Cyclosporin og Neoral er ensartede i toksicitet og effekt . Begge er brugt til at undertrykke immunsystemet under transplantationen og er tilgængelige for patienterne i mundtlig form.

Forskelle i farmakokinetik


Neoral er udviklet til at absorbere bedre og hurtigere i kroppen , mens Neoral også var designet til at arbejde bedre i et større udsnit af folk med mindre udsving . Patienter kan have en lavere dosis af Neoral hvis de var tidligere på cyclosporin .

Funktion


Cyclosporin og Neoral er ensartede i toksicitet og effekt . Begge er brugt til at undertrykke immunsystemet i færd med at transplantationer . Begge er tilgængelige i mundtlige formater for patienterne . Kun Sandimmune er til rådighed intravenøst .

Advarsel

Neoral kan ikke bruges i flæng med Sandimmune uden tilsyn af en læge , da de begge indeholder cyclosporin , men består af forskellige formuleringer. Begge stoffer kan forårsage toksicitet i leveren og nyren .

Yderligere Advarsler

Patienter konvertere fra Neoral til Sandimmune skal overvåges for dosering problemer , fordi stofferne ikke er lige i cyclosporin sammensætning . Neoral patienter skal også gives serumkreatinin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------