Position: hotel888 > 2 >

hvordan man får slankere kalve

  Dine lægmuskler er vigtige for gå, løbe og hoppe , men ofte de ser for store eller omfangsrigt . Større kalvene kan ikke altid ensbetydende med stærkere kalve , og genetik kan have en stor indflydelse på deres størrelse . Der er dog en række øvelser for at opnå slankere kalve . For mere ekstreme resultater , er kosmetisk kalv reduktion kirurgi til rådighed for lægmusklen reduktion . Men før operationen , kan du læse om nogle nyttige tips og motion for at opnå mere sexet ben og slankere lægmuskler

Du skal bruge:
strækninger.
Svømning .
Cardio .
Kirurgi ( meget ekstraudstyr ) .


1 .
Strækker kan hjælpe aflang muskel , der gør det synes slankere og strammere . Prøv yoga eller pilates , som fokuserer på udvidelse af musklerne samt toning dem . Hold strækker sig et minut eller to , føler stræk og brænde .
2 .
Prøv isolation øvelser med henblik på at målrette lægmuskler , men ikke tilføje mere end din kropsvægt . Overvej en 45 ' kalv hæve på gym , eller siddende kalv udvidelser . Tilsæt ikke for meget vægt , og kun gøre 15-25 reps i et par sæt . Altid strække før og efter , så du ikke fremover bulk op .

3 .
Kardiovaskulære træning som spadsereture , jogging og løb hjælpe forlænge lægmuskler . Men sørg for du er helt udvide kalv med at undervise skridt , snarere end at tage en lille hop hver gang . For eksempel, hvis du er på et løbebånd rejser på 3 mph , tage lange skridt i stedet for mange korte skridt . Denne yderligere elongates lægmuskler , og strammer dem .
4 .
Svømning er måske et af de bedste øvelser , da det ikke blot slanker kalven , men også brænder kalorier og arbejder ud hele kroppen . Når svømning omgange , sparke fra låret , men også bruge dine skinneben . Prøv vandtrædning med armene i vejret i et par minutter , en fælles øvelse i vandpolo . Med alle andre øvelser , for at strække før og efter .
5 huske .

din kalv størrelse kan øges med disse øvelser i første omgang , men stadig på det . De vil med tiden blive stærkere , strammere og slankere . Holde arbejder på det , skal du ikke bruge alt for meget vægt , og husk at strække .
6 .
Hvis du er desperat for slankere kalve , der er kalv reduktion kirurgi . Jeg kan ikke anbefale det, selvom det er en mulighed . Operation for at fjerne muskler og væv til kosmetiske årsager synes fjollet , for ikke at nævne rehabilitering tid . Overveje alle andre muligheder , før der indgås operation .

gode råd og advarsler


 • Strækker er vigtigt !
 • , før der indgås nogen motion eller diæt , konsultere en læge eller læge .
 • undersøge alle muligheder , før man overvejer operation.
 • Brug ikke for meget vægt eller styrketræning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------