Position: hotel888 > 2 >

hvordan man forbereder en enkel mastektomi

  En simpel mastektomi , også kaldet en total mastektomi , indebærer fjernelse af hele brystet , herunder brystvæv , hud , brystvorte og areola . Lymfeknuder og hovedparten af brystvæggen , er imidlertid overladt intakt . Denne type operation er normalt udføres til behandling af brystkræft . Det har også været udført på kvinder med en høj risiko for at få brystkræft som en forebyggende foranstaltning . Patienterne typisk forblive på hospitalet i 1-2 dage efter en simpel mastektomi
1 .
Opsæt en aftale med din læge om en grundig fysisk vurdering at bekræfte, at der ikke er nogen underliggende tilstande , der ville forhindre opsving fra en simpel mastektomi . Præoperativ undersøgelse vil blive planlagt på dette tidspunkt . Disse tests rutinemæssigt omfatter blod arbejde , røntgen af thorax , urinanalyse og et elektrokardiogram . Præoperativ lab tests udføres for at identificere allerede eksisterende infektioner , abnormiteter eller hjerte uregelmæssigheder , der vil øge risikoen for kirurgi . En yderligere mammogram måtte blive dømt til at kontrollere størrelsen af det faste , i tillæg til en biopsi af det faste og de omkringliggende lymfeknuder .
2 .
Mød med din kirurg og narkoselægen for at drøfte eventuelle spørgsmål eller bekymringer . Gennemgå din sygehistorie med både læger til at bestemme valget af anæstesi . Drøfte mulighederne for genopbygning . Hvis du har brystrekonstruktion umiddelbart efter det enkle mastektomi , du også vil mødes med plastik kirurg , der skal udføre denne procedure .

3 .
Diskuter nuværende medicin og kosttilskud med din læge samt med kirurgen og narkoselægen . Visse lægemidler , såsom aspirin , ibuprofen , antikoagulanter og Coumadin , kan øge risikoen for blødning . Du vil blive rådet til at stoppe med at tage dem flere dage før den planlagte operation dato . Din læge brug for at vide om al medicin og kosttilskud .
4 .
, hvem der skal være til rådighed til at hjælpe dig , når du kommer hjem fra hospitalet . Dette er især vigtigt , hvis man har små børn , fordi der vil blive løft og flytning restriktioner i din opsving .
5 .

Må ikke forbruge noget mad eller væske i munden i mindst otte timer forud for operationen. Maven skal være helt tomt for at mindske risikoen for regurgitating maveindholdet i lungerne under operationen . Du kan blive instrueret til brusebad med antibakteriel sæbe om morgenen eller aftenen før operation for at reducere bakterier og andre forurenende stoffer på huden .

gode råd og advarsler


 • Læs kirurgiske samtykke form omhyggeligt . Kontroller, at kirurgen har forklaret den kirurgiske procedure , og at oplysningerne er korrekte . Skemaet skal give en fuldstændig beskrivelse af proceduren , med angivelse af hvilke brystet vil blive fjernet . For eksempel , " simple mastektomi , højre ( eller venstre ) bryst " er nødvendig i stedet for " mastektomi "," radikal mastektomi " eller " delvis mastektomi . "
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------