Position: hotel888 > 2 >

hvordan man forholdsregler at tage stilling bryst - lift kirurgi

   Enhver kvinde ønsker at få velformet bryster , som vil give hende et mere ungdommeligt udseende . I tilfælde af at du ikke kan lide formen eller størrelsen af dine bryster , kan du vælge en brystløft . Med denne operation , vil du bryster blive perkier og vil ikke hænge så meget . Læs artiklen for at vide hvilke forholdsregler der skal træffes efter operationen
1 .
Kvinder kan nu føle sig mere trygge ved deres udseende ved at forbedre størrelsen og formen på deres bryster ved hjælp af en brystløft . Også kendt som Mastopexy , brystløft er en medicinsk procedure, hvorved du løfter og omforme bryster, som har mistet deres fasthed og facon på grund af sygepleje , graviditet eller aldring.
Mange kvinder er i dag vælger brystløft for at få en perfekt form og attraktive figur . Når du har besluttet dig til at vælge den operation , der er en masse ting, du bør overveje at få mere effektive og hurtigere resultater .
Det allerførste skridt bør være at finde en læge , der har erfaring i at udføre denne operation . Den brystløft San Antonio kirurg eller en nær dit område vil analysere form og størrelse på dine bryster samt foreslå ændringer, han kan gøre . Du bør også informere om dine forventninger fra operationen til kirurgen .
Når du er færdig med operationen , bør du tage nogle forholdsregler for at få maksimal udbytte af proceduren . Her er en vis ting, du bør gøre :
? Kirurgen kan bede dig om at bære en komprimering beklædningsgenstand , der vil hjælpe med at fjerne de skadelige væsker fra kroppen , forbedre blodcirkulationen og reducerer hævelse . Denne beklædningsgenstand bør bæres i mindst 3 til 4 uger efter operationen .
2 .
? Patienten bør ikke sove på maven , og de bør ikke tilføje pres på brystet .
? Pas på din krop , mens badning , fordi der er suturmateriale , som bør fastholdes .
? Brystløft er en alvorlig procedure , og du bør undgå at vende tilbage til fysiske aktiviteter indtil 2-3 uger . Patienten bør ikke skubbe , trække , løfte ting eller gøre motion indtil instrueret af kirurgen .
? Du vil føle sig utilpas med operationen og oplev nogle smerter i dine bryster . Derfor er det vigtigt at tage hvile og ikke til at flytte ofte . Hvis du ser blå mærker og hævelse på brysterne , ikke panik , da dette vil blegne i et stykke tid .
? Hold styr på nogen unormale ændringer og , hvis der er blødning , hævelse eller udledning , skal du kontakte din kirurg med det samme.

3 .
? Du bør ikke bære en under-wire bh indtil foreslået af kirurgen .
? Kirurgen vil fjerne suturerne inden for to dage, men det kan tage mange måneder for tegn på operationen for at falme . Kirurgen vil anbefale recept cremer til at fjerne tegn på ar . Hvis du har tilbøjelighed til at få uregelmæssige ar på kroppen , skal De fortælle det til din kirurg på forhånd .
? De patienter, der gennemgår kirurgiske indgreb kan blive udsat for nogle anæstesi relaterede problemer som kvalme og din kirurg kan ordinere visse lægemidler for det.
Du skal vide , at komme sig efter en brystløft tager tid , og man skal ikke beskæftige sig i aktiviteter , der kan påvirke eller langsommere ned inddrivelse proces .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------