Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan opdage en brok

   At nagende , kedelig smerte i din lyske , mave , eller endda brystet har siddet der under overfladen af din bevidsthed 95 % af tiden i år , men det flairs op, når du stamme . Nogle gange er det endda bliver en skarp smerte . Eller måske du kender en akut stamme lige fik dig ubehag eller smerter , der bare ikke er healing som en muskel eller sene burde . Det kunne være en brok .
Hvis du har en brok , kan du være i stand til leve med det uden behandling eller reparation , men du får brug for nogle hjælpe fastslå, om du har brok .

Du skal bruge:
Strækker
. Svømning .
Cardio .
Kirurgi ( meget ekstraudstyr ) .


1 .
Afgør , hvor du ondt . Ofte er smerter henvises fra kilden til en blødt væv tåre , blå mærker eller en anden kilde , hvis stress . Prøv føles ( røre med fingeren ) de områder, hvor du tror din gør mest ondt , og derefter forsøge at følge den smerte at bestemme kilden og de steder, hvor der henvises til . Denne bevidsthed vil hjælpe en sundhedsperson med hans eller hendes diagnose .
2 .
Hvis du mener, at en eventuel brok udviklet sig fra et bestemt løft /bøjning /drejende bevægelse eller under en atletisk begivenhed , forsigtigt teste din vifte af bevægelse ved langsomt genskabe denne bevægelse . Dette vil hjælpe dig fortælle . Du ved , hvordan dine muskler arbejder , når du flytter, og denne test vil hjælpe dig fortælle om din smerte er relateret til en muskel du bruger til at flytte eller hvis det er noget andet som en brok .

3 .

Hvis du fornemmer en bule i nærheden af din kilde til smerte , tryk det forsigtigt indad . Hvis du kan skubbe en bule tilbage i dig selv og så er det skubber ud igen , det er en indikation af en brok , som indebærer indre organer skubbe gennem et lag af muskelvæv .
4 .
Hvis smerten er for ubehageligt eller ikke begynder at få det bedre med resten , som ville en helbredende muskel eller sene rive , ville du være klogt at mistanke om en brok . Læge professionel rådgivning til at hjælpe dig med at diagnosticere en brok eller i det mindste udelukke det som en mulighed .
5 .

Vær tålmodig med dig medicinsk uddannet , fordi han eller hun sandsynligvis får brug for nogle værktøjer til at diagnosticere brok , der er mindre end indlysende . For eksempel er ultralyd et godt værktøj , fordi en læge kan se soniske billede af din indmaden bevæger sig i realtid .
6 .
Overvej hernia . De fleste brok , uanset hvor de er , eller hvilken type kirurgisk tilgang du tage ( indsnit eller laparoskopi ) kan fastsættes af rutine operationer . Den postoperative periode kan være smertefulde , og du skal ære minimum hvile tid til at sikre masken tager permanent hold .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------