Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kirurgisk fjerner mund ligtorne

  Du kører , hop og dans hver dag , og pludselig du begynder at føle en smerte i foden , selv når du går . Ligtorne er det mest almindelige eksempel af mund smerte . Der er en masse cremer , puder og hjem retsmidler , som hævder at fjerne ligtorne , men med ikke meget succes . Fjernelse af en majs kirurgisk er den eneste mulighed , hvis smerten er uudholdelig , og du bare ønsker at slippe af med det . Operationen er enkel og har en høj succesrate , så længe du følger postsurgery pleje

Du skal bruge: .
Ice pack
. Foot wrap .


1 .

Tal med en ortopæd om din tilstand . Ikke alle majs fjernelse kræver operation . Operationen kaldes en hammertådeformitet procedure . Hvis du har mere end én majs , der skal fjernes på flere tæer , ville du have flere hammertådeformitet procedurer . De er som regel lavet alt på én gang på samme dag .
2 .
Vær forberedt på en simpel ambulant operation . Du vil blive givet lokal bedøvelse . En generel anæstesi kan gives afhængigt af patientens tilstand .
3 .
Forvent et lille snit i toppen af tå med kornet over DIP fælles . Tå knogler forbindelse og danne en tå fælles kaldet DIP fælles .

4 .
Gå ikke i panik hvis den ene side af leddet fjernes . Det er gjort for at frigøre spændingen på ledbånd og sener omkring leddet og giver tæerne for at være udrettet i den korrekte position . Sener er væv , der forbinder musklen til knoglen og er i stand til at modstå spænding . Ledbånd er væv , der forbinder knoglerne til andre knogler .
5 .
Slap af og blive glad , når du ser din læge lukke indsnittet med suturer . Dette er det sidste skridt i kirurgi . Undertiden lægen sætter metal stifter, i stedet for suturer , for at lukke indsnittet indtil tå heler , så tå er omviklet med bandager . Hele operationen tager omkring 30 minutter .
6 .

Tag smertestillende ordineret af lægen til at lindre smerten efter bedøvelsen aftager . Hold din mund
forhøjede for de første tre dage, og sætte nogle is på det for at lindre eventuelle blå mærker fra suturmateriale .
7 .
Lægen vil give dig mund ombrydes til brug efter et par dage efter operationen . Dette hjælper dig til at gå . Tag en pause , hvis du føler smerte i foden , mens du går . Du skal være i stand til at gå uden foden wrap i tre -til-fire uger .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke foden ombrydes , når du går til søvn . Du kan opleve hævede tæer den næste morgen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------