Position: hotel888 > 2 >

kan du arbejde ud efter halspulsåren operation ?

   Halspulsåren kirurgi er designet til at lindre opbygningen af årtiers værdi af åreforkalkning . Motion er stærkt rådes til at undgå behovet for gentagne procedurer og kan begynde næsten med det samme

Identifikation


Den typiske kirurgisk behandling til at reparere halspulsåren sygdom kaldes en carotis endarterectomy . " I denne procedure er et snit i halsen og de indre , syge lag af arterien skæres ud og det yderste lag er syet sammen igen , så øget blodgennemstrømning til hjernen , " siger The Cleveland Clinic .

Motion


Evnen til at arbejde ud efter halspulsåren operation vil blive fastlagt på et individuelt grundlag . " Din læge kan anbefale, at du undgår at køre og begrænse fysisk aktivitet i flere uger , " ifølge The Society for Vascular Surgery .

Overvejelser


Walking dagligt anbefales og trapper klatring er tilladt . Afstå fra at løfte ting over 10 lbs. og undgå " belaste " under afføring . Bruse-og karbad , herunder udrensning af indsnit , er tilladt på andendagen efter operationen.

Prognose

Muligheden for slagtilfælde er reduceret efter halspulsåren kirurgi . Men ændringer i kost , og gennemførelse af en regelmæssig motion programmet, skal være nødvendig for at undgå blodpropper og yderligere opbygning af plak .

Kost

En spise plan lav i kolesterol og mættet fedt vil være afgørende , sammen med motion, for at opretholde en sund vægt og minimere muligheden for yderligere blokering af arterierne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------