Position: hotel888 > 2 >

kan jeg udøve efter kyphoplasty ?

   Kyphoplasty er en kirurgisk procedure gøres for at genskabe størrelse og styrken af ryghvirvler ( knoglerne i rygsøjlen ) efter svaghed eller pres har forvoldt dem til at knække eller delvist sammenbrud . De, der har denne tilstand tendens til at udvikle en unormal krumning i ryggen . Proceduren er gjort ved at indsprøjte en særlig slags cement i knoglen med den hensigt at genskabe styrke i ryggen

Take It Slow , men Steady


Patienterne er generelt overvåges for et par timer efter en kyphoplasty , og derefter lov til at vende hjem . Patienterne rådes til at flytte omhyggeligt og forsigtigt dagen efter operationen.
Mange patienter er i stand til at gøre typiske aktiviteter inden for en uge og er faktisk opfordres til at tage ture og holde moderat aktiv , selv om det er vigtigt at undgå anstrengende aktivitet .

Rehabilitering


Nogle form for motion tilrådes efter en kyphoplasty , det som vil medvirke til at fastholde styrken i musklerne . Orthopedists sige , at det tager omkring tre måneder for knoglerne til at helbrede , men patienterne bør tjekke med deres kirurg , før du prøver noget anstrengende . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------