Position: hotel888 > 2 >

labiaplasty infektion

   Labiaplasty er en kosmetisk plastikkirurgi , som tjener på skamlæber reduktion og forskønnelse . Labiaplasty udføres ofte i samarbejde med vaginoplasty , som er den foryngelse eller stramning af skeden . Væsentlige labiaplasty reducerer størrelsen af de store skamlæber eller små skamlæber , eller korrigerer uregelmæssigheder og asymmetriske skamlæber .

Labiaplasty udføres primært af æstetiske årsager , men lejlighedsvis når skamlæber er for store , de kan forårsage ubehag og irritation . Samleje kan være meget smertefuldt for kvinder med udvidede skamlæber til det punkt , hvor det er uudholdeligt , og labiaplasty er den eneste udvej . Tætsiddende tøj kan også være ubehageligt for en kvinde med en større skamlæber

Vær proaktiv


Undgåelse labiaplasty infektion begynder med at vælge en højt kvalificeret kosmetisk kirurg . Der er hjemmesider til rådighed, der viser fejlbehandling optegnelser og retssager verserer for plastikkirurger . Velrenommerede plastikkirurger er akkrediteret af American Society of Plastic Surgeons .

Potentielle labiaplasty patienter bør spørge deres plastik kirurg for en liste over vidnesbyrd patienter . Plastikkirurger har ofte en liste af tidligere patienter er villige til at give anbefalinger og testimonials

Post Labiaplasty


Du må ikke vente , indtil en infektion vises . stedet behandle området omhyggeligt og rense det dagligt . Det er normalt at have nogle hævelse og smerter efter labiaplasty kirurgi . Denne smerte og hævelse bør kun vare et par dage , og hvis hævelse eller smerter fortsætter , kontakt din kirurg med det samme.

Fireogtyve timer efter operationen , skal området renses med mild sæbe dagligt .

Seksuel Samleje


En labiaplasty Patienten bør undgå seksuel aktivitet i fire til seks uger efter operationen for at undgå en infektion .

Fortsat Care

For en til to uger efter operationen bør labiaplasty patienten bære en sanitære serviet . Dette vil indsamle blod og dræning samt undgå enhver infektion i skamlæber . De sanitære serviet vil sikre vagina kun kommer i kontakt med en sundheds- overflade .

Risici

Labiaplasty infektion risici kan variere fra blødninger til ardannelse og infektion . Infektion kan være forårsaget af selv- opløsning opløseligt suturer bruges efter operationen . Labiaplasty infektion kan også være forårsaget af ikke at holde skeden ren efter operationen . Mange gange kvinder er i smerte efter operationen og udrensning området er endnu mere smertefuldt . På grund af den smerte , kvinder ofte ikke rense området og en labiaplasty infektion opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------