Position: hotel888 > 2 >

laser øje kirurgi glorie effekt

   Laser øje kirurgi kan korrigere problemer med synet som nærsynethed ( nærsynethed ) , langsynethed ( langsynethed ) , bygningsfejl ( buede eller udfladning af hornhinden ) eller presbyopi ( øjet ændringer som følge af stigende alder ) . Som enhver anden medicinsk procedure , er det ikke uden risiko for bivirkninger

Laser øjenoperation Fakta


Ifølge Mayo Clinic , LASIK er den mest almindelige form for refraktiv kirurgi , som ændrer din hornhinde facon til at ændre den måde , du øjet reagerer på lys . Denne procedure har til formål at skærpe din vision .

Halo Effect


Den halo effekt er kendetegnet ved en glorie af lys er opført omkring en lys eller reflekterende objekt ( f. eks gadelygter ) om natten . Dette kan være ganske udtalt hos nogle patienter og potentielt påvirke generelle livskvalitet og om natten køreevnen .

Årsager


Virkningen almindeligt varer mellem 10 til 15 dage og er forårsaget af Deres perifere hornhinden overlades ubehandlet . Dette skaber en lille forskel i syne mellem de behandlede og ubehandlede områder af dit øje .

Betydning

Det kan gøre natkørsel vanskeligere . Hvis du oplever bivirkninger i længere tid end to uger , så tal med din læge

Behandling

Behandling med øjendråber , der indeholder et kortikosteroid kan hjælpe til at rette op på bivirkning . men hvis dette ikke er effektiv , kan du har brug for en ny operation for at rette problemet .

FDA " Livskvalitet " Undersøgelse

Den 15. oktober meddelte 202C Food and Drug Administration ( FDA ), at den havde indgået partnerskab med National Eye Institute til at iværksætte en Quality Livets Samarbejde Project . I undersøgelsen løber fra juli 2009 til og med 2012 og undersøger de potentielle konsekvenser for patienter, der har gennemgået laser øje kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------