Position: hotel888 > 2 >

lægemidler , der anvendes i kataraktoperation

   Grå stær , som er klumper af protein i øjet, der occlude vision , er en almindelig årsag til hel eller delvis blindhed , især hos ældre . Grå stær kan behandles med kirurgi , men den korrekte medicin skal bruges til at gøre proceduren til en succes

Kirurgisk Nødvendighed


Proteinerne i øjet , der forårsager normalt grå stær flyder frit rundt , men når de klumper sig sammen , bliver øjets linse uklar . Pr. 202C forskere havde ikke opdaget en ikke- kirurgisk mulighed for at bryde op proteiner naturligt uden at ødelægge den anden , stadig frit svævende proteiner i øjet . Derfor , tage medicin og udskiftning af øjets linse er accepteret behandling for grå stær .

Øjendråber


En af de første medicin , du vil blive givet for kataraktoperation er øjendråber . Formålet med øjendråber er at spile eleven . Dette afslapper linsen , så det kan være lettere undersøges og fjernes . De fleste af disse øjendråber arbejde ved at blokere de receptorer i øjet muskler , der er involveret i dilatation og kontrol linseform . Atropin er et eksempel på disse dråber .

beroligende midler


Nogle mennesker bliver meget nervøse , når de har nogen form for medicinsk procedure . Hvis du er ængstelig , kan dit øje læge give dig en blid beroligende at berolige og slappe af dig nok til at stå stille under proceduren .

Lokale eller aktuelle anæstesi

Et lokalt eller aktuelle bedøvelse vil blive administreret at gøre grå stær kirurgi smertefrit for dig . Den lokale bedøvelse gives via en indsprøjtning , mens den aktuelle bedøvelse typisk gives i form af øjendråber . Aktuelt anæstesi tendens til at være mindre effektive , men det er et godt valg , hvis du ikke kan tåle tanken om nåle .

Your Own Medicin

Det er almindeligt, at de har behov for operation for grå stær at være på hjertemedicin eller antibiotika . Du behøver ikke at stoppe med at tage medicinen , før kataraktoperation . Du skal fortælle dine øjne læge, hvad medicin du er på , og dosis , så han kan bruge medicin og anæstesi , som er mindre sandsynligt, at reagere negativt med din nuværende recepter . Dette også vil hjælpe lægen ved ordination en efter-procedure smertestillende hvis det er nødvendigt , eller kontrollerende nogen kvalme forårsaget af medikamenter , der anvendes under proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------