Position: hotel888 > 2 >

mesh metode til hernia

   Et brok opstår , når en del af kroppen rager ind i en anden . Den mest almindelige type er lyskebrok , hvor tarm væv skubber gennem en åbning eller svaghed i bugvæggen . Kirurgi er den eneste måde at løse en brok , og hernioplasty , eller brug af en maskeplet , er en populær metode . Det giver mulighed for hurtigere helbredelse end den traditionelle metode , men ligesom alle operationer , er det dens følgesygdomme

Open Hernioplasty


I et åbent hernioplasty , kirurgen gør en lang snit over brok , så skubber fremspringende tarm- væv tilbage bag bugvæggen . Kirurgen dækker plet med maskeplet og sikrer det på plads med suturer , clips eller hæfteklammer . Dette lukker hullet i bugvæggen og styrker den svage del af musklen . Den tid og vanskeligheden ved bedring afhænger af patienten, men generelt åbne hernioplasty patienter genoptage fuld normal aktivitet inden for et par uger .

brug af teknologi


Mange brok patienter er berettiget til laparoskopisk hernioplasty , som er mindre invasiv og har en meget hurtigere restitutionstid . I denne procedure , gør kirurgen flere små indsnit , en for en lille kamera og de andre for kirurgiske instrumenter . Brug af kameraet for at se brok , kirurgen afslutter operationen ved hjælp af en tv- skærm i operationsstuen . Laparoskopisk kirurgi patienter typisk kan vende tilbage til arbejdet inden for et par dage .

Støtteberettigelse


På grund af den hurtigere inddrivelse tid , er mange kirurger vælger at reparere brok med laparoskopisk kirurgi , specielt for patienter med dobbelt brok . Men nogle patienter kan ikke være god laparoskopisk kandidater . De omfatter dem med meget store brok eller brok , der er skubbet ind i pungen , og patienter, der tidligere har haft kirurgi i bækkenet .

Komplikationer

Blødning er en almindelig komplikation ved hernioplasty , som er skade på sædlederen ( hos hanner ) og skade på tyktarmen eller blæren . Post-kirurgisk komplikationer omfatter atrofi af testikler , infektion og gentagelse af brok .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------