Position: hotel888 > 2 >

opsving fra prostata kirurgi

   Prostata operation er den anbefalede behandling for en forstørret eller syge prostata . Operationen er valgt , vil afhænge af størrelsen af prostata og mængden af blokering , der lægger hindringer i vejen urin flow . En åben prostatektomi fjerner hele organet og er meget invasive . Laserkirurgi fjerner de væv, der er årsag til blokeringer og giver patienten til at inddrive hurtigere og med færre smerter og ubehag

Laser prostataoperation Recovery


Laser prostata kirurgi kan gøres på en ambulant eller måske kun kræver en nat på hospitalet . Planlægger at tage omkring to uger fri fra arbejde for denne type procedure . Du måske eller måske ikke have et kateter for vandladning efter indgrebet . Hævelse , der opstår på urinrøret kan forårsage en blokering .
Drik masser af vand efter operation for at skylle blæren . Du vil bemærke blod i urinen i løbet af de første par dage eller uger efter operationen .

Diskuter medicin med din læge . Der kan være en hindring for blodfortyndere efter operationen . Få lægens OK , inden de genoptager denne type medicin .

Må ikke deltage i anstrengende aktiviteter eller køn hurtigt efter laser prostata kirurgi . Patienterne har som regel en en-eller to -ugers begrænsning af denne aktivitet .

Åben prostatektomi Recovery


Opsvinget er længere for en åben prostatektomi end for en laser procedure . Umiddelbart efter prostata operation , vil du have et kateter og dræn -rør .

Du skal være i stand til at stå op og gå rundt dagen efter operationen . Lægen vil fremme denne bevægelse for at hjælpe med inddrivelsen .

Du vil blive udskrevet fra hospitalet inden for to eller tre dage efter en åben prostatektomi . Vær opmærksom på tegn på infektion , såsom hævelse og rødme , ved incisionssted . Rapporten enhver overdreven smerte til din læge med det samme .

Du vil ikke være i stand til at vende tilbage til dine normale aktiviteter i fire til seks uger efter en åben procedure . Seksuel aktivitet skal vente i seks til otte uger efter en åben prostatektomi .

Long-Term Recovery


Rapporter problemer med vandladningen efter operationen . Proceduren bør have forbedret din kondition og fjernet årsagen til vandladningsproblemer . Nogle mænd mærke til, at de symptomer , som de havde før operationen blive værre for en kort periode efter genvinding , og dermed forbedre .

Diskuter eventuelle bekymringer , du har efter prostata operation . Hold øje med returnering symptomer efter laser prostata kirurgi . I en lille mængde sager , vokser vævet tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------